• Er was een tijd dat ik me druk maakte om
 • Mijn kleine Estelle 1 jaar oud!!! Vorig jaar was je
 • THEY ARE GOLD 50 van datgene wat me altijd
 • Ik adem diep in en probeer de positiviteit van de
 • Exit weekend maar wel voor het eerst sinds lang eentje
 • Exact n jaar geleden en toen al wist ik dat
 • Hij en ik dat is alles delen in goeie en
 • Ik beken ik ben niet de meest georganiseerde moeder die

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

My week, My pictures

8 mei 2016

My week, My pictures

8 mei 2016

Schermafbeelding 2016-05-08 om 20.38.44Schermafbeelding 2016-05-08 om 20.38.53Schermafbeelding 2016-05-08 om 20.38.33 Schermafbeelding 2016-05-08 om 20.38.21Schermafbeelding 2016-05-08 om 20.39.13

 1. Verlengd weekend en dat betekende hier vooral veel tijd spenderen met de kids. Samen met Axelle ging ik aan de slag om koekjes te maken. Later deze week meer daarover. Sowieso geniet ik daar erg van, dingen samen doen, haar gelukkig maken met de simpelste activiteiten eerst. Zo vindt zij het de max als ze mag helpen met de was of met vegen of met de vaatwas legen. Ik kan alleen maar hopen dat dat zo blijft. *schaterlach*
 2. Koekjes bakken betekent ook tijd nemen om de koekjes op te eten. Afgelopen weekend deed ik dat in goed gezelschap en in super mooi weer! Meer van dat graag!
 3. Sinds ik startte met haken zit ik regelmatig ’s avonds in mijn zetel voor tv te haken. De naaimachine staat daardoor iets meer te bestoffen maar ah, af en toe wat afwisseling kan nooit geen kwaad. Doen jullie trouwens mee aan de uitdaging van La Maison Victor om een Dolly Plaid te haken of is dat helemaal niks voor jullie?
 4. Achter de schermen nog steeds bezig voor 2ND HAND (MADE). Nog maar twee weken, dus dat betekent dat het hier de komende dagen nog bijzonder druk wordt! Deed je het nog niet, noteer dan zeker 22 mei in de agenda!
 5. 6 mei werd deze blog 3 jaar en dat dat bloggen mij ondertussen veel bracht, dat had je wel al door en anders moet je maar eens teruglezen in de archieven. Omwille van de verjaardag geef ik ook een pakje stof weg. Ga dus snel even kijken naar het oorspronkelijke bericht want je kan nog tot volgende zondag meedoen!

Mijn overzicht stelt niet zoveel voor hé deze week maar eigenlijk komt dat omdat ik door dat goeie weer compleet elders zat, met mijn hoofd in de zon, letterlijk en figuurlijk. Dus naast alle bezigheden genoot ik vooral van het mooie weer. En als de kindjes sliepen dan zat ik ook af en toe echt te relaxen in de zon met het boek ‘Framily.’ Graag meer van dat mooie weer want alsjeblieft!

Genoten jullie ook zo van het goeie weer? Dan herken je vast en zeker dat ik deze week enorm tegen maandagmorgen op zie…

2 Comments

 • Carla 8 mei 2016 at 22:03

  Fijn dat je tijd hebt om samen met je dochter koekjes te bakken en op te smullen in de zon 😉 Jammer genoeg komt er weer regen aan maar je zal je tijd nodig hebben voor je volgende activiteiten,hé!

 • Katrien (Marie Cadie) 14 mei 2016 at 22:41

  Genieten en soms eens niet ‘moeten’ is toch ook fantastisch!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×