• IT DOESNT GET MORE ICONIC THAN THIS Niet de
 • Ons klein Estelletje oh zo klein nog maar zie ze
 • De thebirthposter hebben nog geen plaats in ons huisje want
 • BIRTHDAY GIRL Dat heb je dan wanneer je verjaart op
 • Conversatie Axelle Mama ik wil ook zo kunnen zwemmen
 • WIN Ik ga op reis en ik neem mee kleren
 • Ergens in die drukte besloot ik dat ik uit de
 • Grote vakantie dat is weg gejaagdheid weg met de wekker

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

My Week, My Pictures

19 juni 2016

My Week, My Pictures

19 juni 2016

Schermafbeelding 2016-06-19 om 13.26.45 Schermafbeelding 2016-06-19 om 13.26.30 Schermafbeelding 2016-06-19 om 13.26.19 Schermafbeelding 2016-06-19 om 13.25.51Afgelopen week werd gedomineerd door ziektekiemen bij zowel Axelle, Baptiste als ikzelf. Bijzonder veel is er dus niet te vertellen over deze week. Met uitzondering van mijn koffie-experiment: 5 dagen lang geen druppel koffie. Ik kan je nu al verklappen dat ik daarin geslaagd ben, al was dat echt niet altijd evident. Deze week vertel ik daar alles over op de blog! Hoogtepunt van deze week was allicht dan ook de overwinning van de Rode Duivels tegen de Ieren gisterenavond! Speciaal voor de gelegenheid maakte ik een matching outfit voor manlief en ikzelf. Maar wederom meer details daarover later op de week!

Hoe was jullie week? Ook nood aan zomer en zon? Ook last van ziektekiemen die behoorlijk hardnekkig blijken te zijn? Of zijn jullie van die Instagrammers die afgelopen week in tropische oorden vertoefden, want oh wat zag ik zonnige taferelen verschijnen in mijn feed…

5 Comments

 • withlovebyeva 19 juni 2016 at 16:40

  De enige zonnetjes die ik momenteel zie, zijn diegene die ik uit verveling in de rand van mijn cursus tekende doorheen het jaar 😉 Maar er is beter weer op komst, zei de weerman! En ik ben bijna klaar met blokken, dus dan kan ik er mee van genieten!

 • Barbara 19 juni 2016 at 17:22

  Veel beterschap fan voor jullie drietjes!
  Hier in Washington schijnt de zo’n de hele tijd, maar ook voor jullie is er beterschap op komst he! Volgende week ook tropische foto’s voor jou dus 😉

 • liezewiezewoes 20 juni 2016 at 08:15

  zo zielig dat traantje aan jouw vent zijn oog! maar wel een mooie foto!

 • B-Naais 20 juni 2016 at 11:10

  Beterschap daar!

 • Anoniem 20 juni 2016 at 16:27

  Wat lijkt dat ventje op z’n zusje!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×