• Exit weekend maar wel voor het eerst sinds lang eentje
 • Ik beken ik ben niet de meest georganiseerde moeder die
 • Exact n jaar geleden en toen al wist ik dat
 • Er was een tijd dat ik me druk maakte om
 • Ik adem diep in en probeer de positiviteit van de
 • Hij en ik dat is alles delen in goeie en
 • THEY ARE GOLD 50 van datgene wat me altijd
 • Mijn kleine Estelle 1 jaar oud!!! Vorig jaar was je

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

My Week, My Pictures

10 juli 2016

My Week, My Pictures

10 juli 2016

Schermafbeelding 2016-07-10 om 22.33.34Whoopsie, deze week geen foto’s… Net thuis van een weekendje Amsterdam, een heerlijk weekendje Amsterdam. We vergaten daar alles en iedereen, hadden veel tijd voor onze vrienden, aten overheerlijk en genoten van the good life. De weken van ziek zijn en sukkelen spoelden we daarmee helemaal door, dus laat ons nog even in onze roes tot de wekker ons morgenochtend terug brengt naar de kei harde realiteit…

1 Comment

 • Barbara 13 juli 2016 at 06:31

  even leuk om dit te lezen!! geniet nog lang na!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×