• Moederschap 20 de wallen kreeg ik er gratis bij
 • Wie me al een tijdje volgt weet dat ik een
 • 9 maanden al t is te zeggen plus 9 maanden
 • Vanavond slaapt ze met haar andere vrienden van op school
 • Vandaag was een dag met een gouden randje Zomerse temperaturen
 • Fragmenten uit een brief aan mezelf  Lieve
 • Het was een zware avondspits Eentje waar ik af en
 • Twee weken terug konden we zonder problemen elke morgen Estelle

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

My Week, My Pictures

24 juli 2016

My Week, My Pictures

24 juli 2016

Gentse Feesten 2016 Gentse Feesten 2016 Gentse Feesten 2016Afgelopen weken vierden we feest in Gent. Ook al had ik geen verlof, dankzij 21 juli was ik toch enkele daagjes thuis. Traditiegetrouw trok ik regelmatig naar Gent. Met en zonder kids. Deze editie leek opvallend rustiger. Wat me onmiddellijk doet denken aan Nice. Zou dat de reden zijn? Laten mensen zich tegenhouden door die continue dreiging van terrorisme? Ik liet het alvast niet aan mijn hart komen, al beken ik. Voor de eerste keer in mijn leven checkte ik telkens onbewust welke vluchtroute’s er waren. Absurd en toch…

Maar desondanks vond ik het heerlijke feesten. Ik genoot ik van het goeie weer, at ik lekkers en had ik veel plezier met vrienden.

Nog een laatste avond en dan is het alweer wachten tot volgend jaar… Hoe was jullie week? Zakten jullie ook af richting Gentse Feesten of toch maar niet? In verlof of net zoals ik nog aan het werk? Ik tel alvast af… het is bijna aan mijn tour!

2 Comments

 • Jongens toch! 25 juli 2016 at 20:32

  Ik ben vrijdag geweest en het was inderdaad rustiger als vorig jaar. Tot nu toe houden de gebeurtenissen mij er niet van om leuke uitstapjes te maken. Bij mij was het ook tussen twee schiften door. Af en toe moeten we kunnen ontspannen he!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×