My week, my pictures & een winnaar!

Deze week ontving ik een pakketje wol en mocht ik mee het startschot geven van de ‘Crochet Along’ van ‘La Maison Victor’. Ikzelf ging de…

by 

My Week My pictures Instagram Schermafbeelding 2016-04-24 om 08.18.02 Schermafbeelding 2016-04-24 om 08.17.16 Schermafbeelding 2016-04-24 om 08.17.01 Schermafbeelding 2016-04-24 om 08.16.51

  1. Deze week ontving ik een pakketje wol en mocht ik mee het startschot geven van de ‘Crochet Along’ van ‘La Maison Victor’. Ikzelf ging de uitdaging aan omdat ik al zooooo lang dat haken terug wil opnemen, maar het er nooit van komt. Met een klein beetje extra druk is dat dus nu wel gelukt. Ik ben benieuwd hoe ik het al die weken ga doen maar allé vanaf nu zal je hier elke donderdag het nieuwste patroondeel kunnen vinden, en natuurlijk ook mijn eigen vorderingen.
  2. Ik naaide nog maar eens enkele shortjes en ben ondertussen ook bezig aan bijpassende t-shirts en topjes. Te veel projecten om op te noemen. Door het weer is het momenteel niet echt een optie al het nieuwe gerief te fotograferen. Binnenkort doe ik dus een inhaalmanoeuvre voor mijn pinterest-project maar voor nu moeten jullie het stellen met deze foto…
  3. Mijnheer Liesellove had afgelopen week 35 kaarsjes op de verjaardagstaart staan. Allé, bij wijze van spreken want in werkelijkheid kreeg hij er 3 op overheerlijke brownies die ik niet eens zelf gemaakt heb. Isabelle bracht ze de dag ervoor mee naar onze vergadering over 2ND HAND (MADE) en stelde zelf voor om de overschot voor zijn verjaardag te gebruiken! Heerlijk toch als je geweldige vriendinnen hebt met geweldige ideeën!?! Oh ja, benieuwd naar 2ND HAND MADE? Lees dan even alle info hier.
  4. Ondertussen ben ik terug aan het lopen! Deze foto postte ik na mijn loopsessie en schreef er toepasselijk bij: “Voelen dat je leeft is soms ook een beetje doodgaan.” Maar ik loop en dat is het allerbelangrijkste: in beweging zijn en een poging doen om die zwangerschapskilo’s te killen.
  5. Afgelopen week gaat de geschiedenis in als de week waarin de beste muzikant aller tijden ons verliet. De muziekwereld werd dus wederom zwaar beproefd want na David Bowie is dit wederom een zwaar verlies om te slikken. Bijzonder grote fan was ik eigenlijk niet. Toch leek ik alle muziek die vrijdag op StuBru werd gespeeld te kennen. En het is mijn beste concert ooit! Hij zal gemist worden…

Afgelopen week was een beetje chaotisch: veel plannen, weinig tijd, weinig slaap met als gevolg enige vergeetachtigheid. U hebt nog de winnaar van het boek ‘Inspiratie voor creatie’ tegoed. Schermafbeelding 2016-04-24 om 08.32.46Anske, Proficiat! Mail je mij even met je gegevens?!?

Komende week wordt druk, ook al heb ik een week verlof. Allerhande plannen heb ik hier concreet uit te werken en de blog-verjaardag komt eraan. Drukke tijden dus! Hoe ziet jullie week eruit?

3 comments

  1. Hahaha … druk? herkenbaar! Er staat net een blogpost klaar die met dat woord begint. Een hoofd vol projecten, dat ook.

    En die loopschoenen, die moet ik DRINGEND terug aanbinden, want sinds ik terug ga werken komen er weer zwangerschapskilootjes bij in plaats van er af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.