My week, my pictures & Pin it and make it #6 #button

De trouwe volger had het misschien opgemerkt, vorige week vergat ik mijn nieuwe vaste rubriek: my week, my pictures. Door het afsluiten van de webshop…

by 

Schermafbeelding 2016-02-14 om 18.05.52 Schermafbeelding 2016-02-14 om 18.05.25 Schermafbeelding 2016-02-14 om 18.05.11 Schermafbeelding 2016-02-14 om 18.04.49 Schermafbeelding 2016-02-14 om 18.04.26

De trouwe volger had het misschien opgemerkt, vorige week vergat ik mijn nieuwe vaste rubriek: my week, my pictures. Door het afsluiten van de webshop werd het zo druk dat ik het allemaal een beetje over het hoofd zag. Daarom koos ik deze week voor foto’s uit de afgelopen twee weken.

 1. Tijd heb je altijd te kort. Het plan om per levensjaar van mijn kinderen een boek bij te houden, tjah, dat had ik eigenlijk al lang over boord gegooid! Maar toen ik terecht kwam op de site van My Social Book kon ik niet anders dan dat eens uitproberen. Ik maakte een boek van de eerste twee levensjaren van Axelle aan de hand van foto’s op Facebook en Instagram. Deze week kreeg ik het resultaat in de bus en ik ben er zot content mee!
 2. Deze week ging ik voor de restyling van mijn blog, wat vooral betekent een overstap van Blogger naar WordPress en eindelijk een frisser-ogende-blog! Yahooooo!
 3. Zorgen voor de kinderen van een ander, deze week had het mij even in de ban. Ik probeerde leuks te doen door te ontbijten in de Ikea en daarna zelf kussens te maken. Het uitgebreide verslag ervan lees je hier!
 4. De shop werd definitief gesloten. We hebben geluk want alle stoffen die we ‘kwijt’ wouden, die zijn we ook kwijt. Er rest ons nog een heel klein stapeltje coupons maar daar weet ik wel weg mee. Van de basisstoffen hielden we wat meer stofjes over maar dat is in functie van onze toekomstplannen, waar we jullie hopelijk binnenkort meer kunnen over vertellen.
 5. De eerste carnaval van Axelle! Ik kon dan ook niet anders dan zelf haar outfit maken. De foto’s ervan vind ik heerlijk! Man, wat zie ik dat kind toch graag!

En dan is er nog de Pinterest-uitdaging! Deze week haal ik de uitdaging maar net! Door de vakantie, door het sluiten van de shop en door een overvolle agenda schoof ik al mijn plannen telkens door naar de volgende dag. Maar op de valreep dan toch een kleine pin gerealiseerd! Vanaf nu kunt u de pin-button gewoon kopiëren via de grabbelbox en plakt u hem eender waar op de site: tweemaal hoera!

 photo pinitandmakeit250_zpsmha9pmos.jpg

Ik hoop dat hij het doet! Dus werkt ie niet, laat het mij dan weten… En oh ja, je bent nog altijd vrij om mee te doen met de Pinterest-uitdaging!

Hoe was trouwens jullie week? Hoe verliep de vakantie? Genoten of blij dat het terug school is?

8 comments

 1. Het werkt op bloglovin! Ik kan je ganse post daar lezen in mijn reader. Super! Bedankt!
  Onze week eindigde met een gans lang weekend zonder Otis, die voor het eerst bij Oma van de Zee ging logeren. Dat was raar; mijn hart en mijn armen voelden zo leeg, en het huis veel te stil. Toch nodig, af en toe, maar mijn moederhart had last!

 2. Ik heb de afgelopen weken een paar pins uitgevoerd, nu nog bloggen … heb mezelf nog geen doel gesteld, maar het smaakt wel naar meer 🙂

  De vakantie was leuk en deed Giel duidelijk deugd, maar vandaag was het ook weer goed dat de school herbegon… hij begon er zelf al weer achter te vragen en zelf ook wel blij van nog eens een tasje koffie op mijn gemak te kunnen drinken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.