• Omdat plaatjes uit de oude doos soms alles vertellen Omdat
 • Zo plots mijn leven stil viel zo plots gaat het
 • Estelle 11 maanden oud Stilaan bereid ik me
 • Plots heb ik geen woorden meer Probeer ik sterk te
 • Algoritme of niet interesse of niet gepast of niet het
 • Ik ben ziek maar laten we afspreken dat ik meer
 • Ergens ter wereld is er altijd een prachtige zonsondergang hoe
 • Gisteren was het Dday en dat kan je nogal letterlijk

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

My Week, My Pictures #Running

8 augustus 2016

My Week, My Pictures #Running

8 augustus 2016

My Week My pictures My Week My picturesDeze week geen vijf foto’s. Ik fotografeer wel van alles maar het is toch een beetje komkommer-tijd. Daarom koos ik twee foto’s uit die typeren waarmee ik afgelopen week mee bezig was. Na een mottige loopsessie een hele tijd terug, haakte ik eventjes af met det lopen. Sinds enkele weken investeer ik terug in mijn loopsessies.

Het verlangen naar een gezond leven is steeds meer aanwezig en sporten hoort daar nu éénmaal bij, nietwaar? Nu is het zo dat ik niet vré sportief ben en weinig sportieve geven heb meegekregen. Maar dat lopen, dat doet mij wel nog iets. Fier als een gieter ben ik dan ook dat ik deze week de 7 km heb gehaald. Mijn uiteindelijke doel is 10 km wat nu niet meer héél veraf is en bovendien ook nog haalbaar lijkt te zijn.

Daarna zien we wel als we nog verder opbouwen. De enkel doet het tot nu toe goed maar ik merk wel dat langere afstanden toch zwaarder doorwegen. Dus even opletten geblazen en dan zien we wel…

1 Comment

 • Lobke 8 augustus 2016 at 10:49

  Goed bezig jij!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×