My week, My pictures & uitslag give-away!

Ik hield het wekenlang vol, elke zondag een overzicht van mijn week. Tot enkele weken terug dus. Hoe tof ik het vind om terug te…

by 

schermafbeelding-2016-10-03-om-06-27-40 schermafbeelding-2016-10-03-om-06-27-32

Ik hield het wekenlang vol, elke zondag een overzicht van mijn week. Tot enkele weken terug dus. Hoe tof ik het vind om terug te kijken naar de afgelopen week, veel schrijfinspiratie vond ik niet. Bovendien vliegen de dagen hier voorbij, heb ik amper tijd om foto’s te nemen en blijft het bijgevolg ook op Instagram een beetje stil.  En zeg nu zelf, een blogbericht zonder foto’s, dat is toch een beetje triest he?

’t Is trouwens niet dat ik een blogdip heb. Hopen inspiratie heb ik maar de tijd ontbreekt me even. Ooit was er een tijd dat ik ALLES probeerde te combineren. Met als gevolg dat ik amper nog sliep en bijna tegen een burn-out aanliep. Niet echt een burn-out dus hé, want we zagen dat hier op tijd in en namen daarom drastische beslissingen. Maar daaruit heb ik geleerd dat ik de lat niet altijd extreem hoog moet leggen en keuzes maken belangrijk is. De laatste weken betekent dat dus iets minder online aanwezig, iets minder tijd voor foto’s en voor het bloggen op zich.

Iets stiller hier dus maar echt stilzitten doen we niet!

Jammer vind ik dat wel, want foto’s nemen, schrijven en mijn blog laten groeien en ontwikkelen, ik vind dat heerlijk. Maar ik vind nog zoveel andere dingen heerlijk. Zoals 2ND HAND(MADE), dat dit najaar doorgaat op 27 november. Ondertussen zitten we terug volop in voorbereidingsfase en heeft dat project even wat meer energie van mij nodig. Deze avond kunt u daar trouwens heel wat over te weten komen. Een ander zijproject zijn de workshops die ik sinds kort geef. Een project waar ik me met hart en ziel voor inzet, want de naaimicrobe doorgeven dat doe ik graag. En dan is er niet te vergeten de familietijd, waar ik niet meer wil op inboeten!

Iets stiller hier dus maar echt stilzitten doen we niet! En dan is er natuurlijk nog de uitslag van de Babarum-give-away die ik door de drukte een beetje vergeten was. Uit 282 deelnemers werd Liezel gekozen als gelukkige winnaar!
14501890_10154982070991840_1164783296_n-png

Liezel, jij mag contact opnemen met Jelle van Babarum! Proficiat. Aan alle andere deelnemers alvast een dikke merci om deel te nemen. Volgende keer meer geluk.

Rest me enkel nog te vragen hoe jullie week(en) was(waren)?

3 comments

  1. Heel verstandig. Leuk om je blog te volgen, maar iedereen die zelf blogt, weet dat vanwege allerlei omstandigheden je er niet altijd aan toekomt. Het komt wanneer het komt!

  2. helemaal niet erg dat het er wat minder van komt, er zijn soms gewoon andere dingen die belangrijker zijn, en het is altijd een goeie keuze om daarnaar te luisteren! Ik heb daar soms zelf heel veel moeite mee, want wil wel duizend dingen doen, maar ach… het is wat het is 🙂 dus doe maar gewoon voort zoals je bezig bent!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.