• Ergens in die drukte besloot ik dat ik uit de
  • De thebirthposter hebben nog geen plaats in ons huisje want
  • Onlangs vroeg iemand op bezoek mij of ik dat ben
  • BIRTHDAY GIRL Dat heb je dan wanneer je verjaart op
  • Hoe zomeravonden er standaard bij kinderen moeten uitzien
  • Conversatie  Axelle Mama ik wil ook zo kunnen zwemmen
  • Grote vakantie dat is weg gejaagdheid weg met de wekker
  • WIN Ik ga op reis en ik neem mee kleren

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Ik was een jaar lang Nutricia-ambassadeur…

31 december 2018

Ik was een jaar lang Nutricia-ambassadeur…

31 december 2018
nutricia ambassadeur

Advertisement
nutricia ambassadeurAfgelopen jaar was ik ambassadeur voor Nutricia. Nutricia, voor zij die er nog moesten aan twijfelen, produceert babyvoeding. Poedermelk en groeimelk, aangevuld met hun Olvarit Gamma gaande van potjesvoeding, fruitknijpzakjes, thee tot rijstvlokken en havermout. Erg veelzijdig dus en als mama van vier een gamma waar ik al jarenlang gebruik van maak.

Toen ik, meer dan een jaar geleden eigenlijk al, inging op een voorstel tot samenwerken deed ik dit omdat ik al van begin af aan bij Axelle voor hun producten koos. Toen ik de overschakeling maakte van borstvoeding naar flesvoeding, werd me de Omneo-melk van hen aangeraden door mijn apotheek. En in de winkel greep ik spontaan naar hun potjes in de rekken. Ook na deze samenwerking blijf ik dat doen.

Mede dankzij de vele info-momenten die zij voor hun ambassadeurs hebben georganiseerd. Meer te weten komen over hun productieproces en waar ze hun groenten halen bijvoorbeeld was ongelooflijk interessant. Uitleg krijgen over waarom potjes smaken zoals ze smaken en over hun visie op toegevoegde suikers en bewaarmiddelen, stelde mij gerust. Om daar op in te pikken: in de afgelopen periode kreeg ik soms de opmerking dat er toch ongelooflijk veel troep in die voeding zit. Ik kan daar alleen maar op zeggen: bestudeer even de ingrediëntenlijst en je zal zo merken dat dit niet zo is.

Maar deze blogpost wil ik vooral schrijven om Nutricia zelf te bedanken. Het klinkt misschien een beetje gek. Het gaat uiteindelijk om een samenwerking. Maar het was gewoon een heel erg toffe en leerrijke ervaring. En bovendien voor mij een geruststelling. Ik voel me niet langer schuldig omdat ik eigenlijk een potjesvoeding-moeder ben. En dat is echt al heel wat… durven achter je keuzes staan en in alle openheid kunnen vertellen wat je doet en waar je voor staat. Dat is gewoon fijn!

Dus dikke merci Nutricia, het was mij een genoegen.

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×