• Na een stevige wandeling waarbij we vaak ons evenwicht moesten
 • Deze week is het Week van de bij en dat
 • Fragmenten uit een brief aan mezelf  Lieve
 • Goeiemorgen! Op reis zijn dat staat voor ons standaard gelijk
 • Moederschap 20 de wallen kreeg ik er gratis bij
 • HOE VAKANTIE ER MOET UITZIEN We worden vaak voor gek
 • Wie me al een tijdje volgt weet dat ik een
 • Jij die ooit niet wist of je berhaupt wel kinderen

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Ondertussen in Liesellove-land…

12 oktober 2013

Ondertussen in Liesellove-land…

12 oktober 2013
… blijft het druk!

Bovendien had ik even wat minder naaikriebels gezien de enkelhorror mij achtervolgen blijft… Een stomme val in februari zorgt nog altijd voor pijn en ondertussen ook een financiële kater (ondanks een ‘goede’ ziekteverzekering.) 
Toch stond het machine aan deze week maar het resultaat kan ik nog niet tonen… Binnenkort zal je bij haar het resultaat te zien krijgen. Deze dame bezorgde mij deze week al een pakje, want beiden deden we mee met de swap georganiseerd door haar. Ik viel pas later in waardoor ikzelf nog wel wat stress had om op tijd iets af te krijgen! 
Ik kreeg alvast al deze spulletjes! De sjaal is voor Axelle. Wat lief!!! Bedankt alvast, dit maakte mijn week al stukken beter! 🙂
Op donderdag ging ik trouwens naar Stik-Niklaas. We gingen daar eens rap een kussen met paspel maken… Euhm… Not!!! Het flje van de rits, de rits en de paspel gaven mij koppijn… Bovendien gebruikte ik dikke paspel… Maar alle het resultaat is aanvaardbaar… Nu nog een passend kussen vinden, want de sloop lijkt te ontploffen… 

Stof: petit pan – Bambiblauw

6 Comments

 • de Libbrechts 13 oktober 2013 at 06:39

  Hetpakje is snel aangekomen. Hopelijk betert je voet snel! Past de sjaal bij het jasje dat je maakte van kleur? Ik hoop het echt. Ik kreeg ooit een gepmpt boekje van Mamarina en dat steekt in mijn handtas. Soms schrijf ik zo gewoon dingen van mij af als ik ergens sta te wachten. Of ik noteer iets geks wat de kinderen zeiden. Gewoon, een boekje vol gedachten. Ik hoop echt dat je iets aan de spulletjes hebt. En stiekem kijk ik uit naar maandag of dinsdag… Dan huppel ik met mijn krukken met plezier naar de voordeur ;-).

  • Liesellove 14 oktober 2013 at 17:46

   Dat van dat boekje is wel een goed idee 🙂 moet ik mss ook maar eens doen om al mijn hersenkronkels tussendoor ergens kwijt te kunnen 😉

 • Leuke Wereld 13 oktober 2013 at 07:26

  Ik vind het wel een heel mooi kussen hoor! Knap!

 • Eva 13 oktober 2013 at 07:59

  Ik vind het kussentje ook wel mooi.
  Leuke kleuren…

 • Edje 13 oktober 2013 at 09:30

  Aiai dat is niet fijn met je voet! Hopelijk betert hij snel!
  Wat een toffe cadeautjes heb je gekregen en I looove je kussen!!!

 • Friemel Tinus 13 oktober 2013 at 11:43

  Wat een mooi pakket heb je ontvangen. Vind je kussen echt super!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×