Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Pin it & make it #3 #Strandtas met Emma & Mona

27 januari 2016

Pin it & make it #3 #Strandtas met Emma & Mona

27 januari 2016
We zitten op koers: week drie van het pin-project en ik slaagde erin om een derde pin effectief uit te voeren. Het gaat steeds vlotter om iets te kiezen. Dat komt vooral doordat ik nu Pinterest probeer te gebruik in functie van wat ik plan. De druk om kweetniewa te doen neemt daarmee af en dat werkt productief. Ik blog er echter nu pas over… maar ik zweer het op mijn communiezieltje, ik maakte het in week 3!

Strandtas tafelzeil Emma & MonaStrandtas tafelzeil Emma & Mona

Omdat we vakantie nemen en richting Center Parcs trekken en we geen zwemzak meer hadden, naaide ik nog eens de strandzak van Emma & Mona. Die kwam ooit eerder al eens van pas maar is tot op de draad versleten. Ik moet zeggen, mijn fotoskilss zijn er toch op vooruit gegaan als ben ik nog steeds gene krak in het maken van foto’s van tassen. 😉

Het tafelzeil is van mooie kwaliteit en zorgt dat de tas lekker stevig is van zichzelf. Maar het belangrijkste: bestand tegen water en dat is best handig als je naar een zwembad trekt. En deze zomer, dan komt hij hopelijk van pas als we eindelijk tijd hebben om met onze kids richting strand en zee te trekken!

8 Comments

 • Naaistaart 27 januari 2016 at 20:54

  leuk idee! Moet ik hier dringend ook eens maken, onze zwemzakken zijn of versleten, ofwel ge-upgrade Delhaize zakken die dus helemaal geen zwemzakken zijn…

  • Liesellove 27 januari 2016 at 22:31

   Zeker doen en deze zit echt kei snel in elkaar!

 • Mix it - Make it 27 januari 2016 at 21:01

  Super toffe tas! Veel plezier daar in Center Parcs!

 • Aurelie E. 28 januari 2016 at 06:38

  Aha hier ligt ook nog stapels tafelzeil, goede pin in uitvoering!

 • Tania Stays Positive 28 januari 2016 at 08:07

  Een hele leuke tas!

 • Delphine Hoorelbeke 28 januari 2016 at 20:02

  deze wil ik ook wel eens maken. Lijkt me megahandig ook om mijn bokes mee te nemen naar het werk (en die 1000 andere dingen die ik meesleur)

 • Lunatiek 5 februari 2016 at 15:31

  Zo leuk!! En handig! Ik krijg nooit alles in mijn rugzakje gepropt als ik samen met mijn zoontje ga zwemmen!

 • Lunatiek 5 februari 2016 at 15:31

  Zo leuk!! En handig! Ik krijg nooit alles in mijn rugzakje gepropt als ik samen met mijn zoontje ga zwemmen!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×