Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Pin it & make it + give away #3

3 januari 2016

Pin it & make it + give away #3

3 januari 2016
Pinterest, een tijdsbesteding op zijn eigen. Uren maar dan ook echt uren kan je klikken, pinnen, doorklikken, opnieuw pinnen en ga zo maar door. Ikzelf vind het heerlijk om in mijn zetel mijn pinterestmapjes voor de zoveelste keer te vergroten met nieuwe pins. Bovendien het perfecte tijdverdrijf als je ergens moeten wachten en je niks anders om handen hebt.
Maar, er is een keerzijde van de medaille. Door al dat gepin verlies je langzaam maar zeker het overzicht over al datgene wat je interessant vond en wel eens wou doen. En van dat doen komt al helemaal niks meer in huis, want je moet eerst nog al die nieuwtjes pinnen… *schaterlach*

 

Daarom, om pinterest niet enkel een verzameling te maken van leuke ideeën die je toch nooit uitvoert, start ik mijn eigenste pinterest-project: pin it & make it. Het is behoorlijk simpel: elke week 1 pin effectief uitvoeren. Het mag altijd meer zijn maar hé laten we realistisch zijn, ‘t wordt allicht al moeilijk genoeg.

1 pin dat betekent 52 projecten op 1 jaar. En het hoeven niet allemaal de meest creatieve pins te zijn die uitgevoerd worden: een opruimtip, een recept, een uitstapje, een quote… ‘t Maakt niet uit wat, als ik er maar iets mee doe.  
Zin om mee te doen? Dat kan! Kies zelf wat je doel is! Kopieer het pin-it-&-make-it-logo en plaats het op je blog. Laat me weten dat je meedoet (via mail of bijvoorbeeld op pinterest)! Je projecten toevoegen aan mijn speciale-pinterest-map kan ook maar dan moet ik je eerst toevoegen als pinner! Maandelijks probeer ik een overzichtje te maken van de leukste uitgevoerde pins. En zo blijven we pinnen en elkaar inspireren… ;-)Doe je mee en heb je Instagram? Post je creatie dan onder de #pinitmakeitwithliesellove 🙂

Wat denk jij over pinterest? Vind je het even verslavend als ik? Of verfoei je het net? Heb je zin om mee te doen met mijn project of pas je toch liever? Laat het hier simpelweg weten en misschien win je wel mijn laatste give away van deze reeks: een stofpakket van 2 meter Free-Spirit-Stofje en enkele naaigarens van Gütermann. Komt altijd van pas, niet?

Meedoen kan tot donderdag 7 januari. 8 januari maak ik de winnaar bekend! 😉

De winnaar van de eerste give-away van dit jaar maak ik morgen bekend. Meedoen kan dus nog altijd! 😉

171 Comments

 • Mijnleven4helden 3 januari 2016 at 09:53

  Facebook, instagram, blogger, bloglovin …. echt pinterest dat doe ik niet .. nog niet … euhmmm … ik weet het nog niet .. wel weet ik dat je nooit genoeg stofjes en naaigarens kan hebben 🙂

 • Veronica van de Wolfshaar 3 januari 2016 at 10:01

  Wat een mooie stofjes. Weet wel dat ik hier gelijk mee ga beginnen. Heb net in dec mijn eerste naaimachine les gehad van vriendin. Met leuk resultaat. Heb ook al leuke pins natuurlijk wat ik ervan kan gaan maken. Ik denk hangt van de grote af, een deken, wolkenkussens. En wie weet wat nog meer. Dus ………Groetjes van een medepinster maar die wel veel maakt in een jaar van haar pinbords. Veronica

 • zarzu 3 januari 2016 at 10:03

  Ik doe mee! Ik ben gek op Pinterest en spendeer er inderdaad vele uurtjes. Ik heb er ook een map gemaakt met de naam 'I really did this', waar ik de gemaakte pins nog eens dubbel in zet. Ook (tot nu toe) gemakkelijker om een gemaakt recept terug te vinden. Binnenkort zal ik die map wel moeten opdelen in 'eten' en 'knutselen', denk ik. Daar ben ik nu de kaap van de 100 gepasseerd, al vergeet ik de map wel vaak aan te vullen.

 • mariecadie.com 3 januari 2016 at 10:14

  Heb ik ook al vaak gedacht. Met meer dan 2.500 pins lijkt het me een 'eitje' om mee te doen! Count me in 🙂

 • mariecadie.com 3 januari 2016 at 10:16

  En die stofjes? Daar heb ik al een 'pinnetje' voor! ��

 • Saskia SSeWS 3 januari 2016 at 10:21

  IK DOE MEE (de drukletters om mezelf een extra schop onder mijn kont te geven 😉 !) met je pinterestuitdaging!
  En natuurlijk ook met je give-away, deze kan oh zo zeker gebruikt worden voor één van mijn wekelijkse pinterestactiviteiten!

 • Sofie Meerschaege 3 januari 2016 at 10:27

  Awel ja! Ik doe mee! Ik begin met de washitape uitdagingen op mn pinterest!

 • Evelien Trog 3 januari 2016 at 10:29

  Supertof idee, ik ga proberen mee te doen! En ook aan de give-away doe ik graag mee!

 • Mieke Augustyns 3 januari 2016 at 10:41

  Pinterest is voor mij nog een beetje onbemind, heb wel een account, maar mijn borden zijn zo goed als leeg 🙂

 • BY JM 3 januari 2016 at 10:42

  Ha ha, hier nog iemand met pinborden vol ideeën. Met enige regelmaat maak ik er wel wat van, maar ideeën pinnen gaat sneller dan uitvoeren……
  Ik weet eigenlijk wel zeker dat er een bord is waar een idee opstaat voor zo'n prachtige stof!

 • sop.hie.s 3 januari 2016 at 10:48

  Wat een superleuk initiatief!! Ik doe mee en hop het vol te houden ook 🙂 Pinterest gebruik ik eigenlijk enkel als ik echt op zoek ben naar iets of om zelf dingen die ik vind op internet op te slagen dus ik zal eerst nog wat moeten pinnen om aan 52 haalbare prins te geraken 😉 Misschien moet je/moeten we ook eens nadenken over een IG hashtag? Ik denk dat het ook wel leuk is om daar de pin en de het maak te tonen, niet?
  En ik doe ook graag mee voor weer een fantastische giveaway!!

 • Fenna Achternaam 3 januari 2016 at 11:29

  Pinterest is heerlijk om ideeen op te doen. Soms duurt dat uren inderdaad…ik doe graag mee voor de stofjes!

 • CreativEls 3 januari 2016 at 11:36

  Ik vind Pinterest het beste van alle social media. Ik was er ook snel bij toen het uitkwam, heb al veeeeel gepind en heb ook veel volgers. Ik doe graag mee ! Hoewel ik één per week misschien niet haal maar als er ook een receptje mag tussen zitten lukt dat wel. Ik zou graag ook mee pinnen op jouw verzamelbord.
  Ook voor de give-away waag ik mijn kans.
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.com
  mijn pinterest borden vind je hier : https://nl.pinterest.com/koekebakkevlaai/

 • Tine Maakt 3 januari 2016 at 12:01

  Ik hartje pinterest en verfoei het tegelijkertijd!
  Ik word er soms gek van! Wil je even die snel gepinde naaitip opzoeken… einidig je bij een blog die gaan over tuinieren 😉
  Uiteraard doe ik graag mee met de give away!

 • Sarah maakt 3 januari 2016 at 12:06

  Ik kan uuuren verdwaald geraken in Pinterest-land. Soms verfoei ik het, en dan vooral de tijd die ik eraan spendeer. Maar tegelijk kan het ook enorm ontspannend zijn om te grasduinen in de ettelijke inspiratiebronnen. Ook de foto van de stofjes hierboven geeft me inspiratie, ik doe dan ook graag mee om ze te winnen!

 • + 2 = 5 3 januari 2016 at 12:13

  Haha, ik weet niet of dit in mijn 'Getting organised'-plannen past die ik gisteren met je deelde. Hoewel het wel heel georganiseerd is natuurlijk 😉 Ik overweeg…en doe intussen weer graag mee met je give-away!

 • sarah frans 3 januari 2016 at 12:16

  haha mss doe ik wel mee met de uitdaging (met de give away zowiezo;)) Ik ben grote fan van pinterest!!
  Ik gebruikte het mega veel toen ik men trouw voorbereide, tijdens de zoektocht naar originele doopsuiker, leuke knutselwerkjes voor de klas, vorige week nog voor nieuwjaarsbrief voor ons Marthe.

  Echt grote fan en in mijn omgeving is het neit echt gekend (raar he) dus mensen vinden me nog origineel ook 😉

 • Cathy 3 januari 2016 at 12:21

  Kunnen we ook via IG meedoen wegens geen blog? Ik kan uren dwalen op pinterest.. dus fan!

 • Lies Bet 3 januari 2016 at 12:40

  Als het niet allemaal naaiprojectjes zijn, maar ook recepten, uitstapjes, opruimtips, … dan moet het wel te doen zijn. Ik doe mee!

 • Lotte Pothé 3 januari 2016 at 12:42

  Haha, heel herkenbaar. Hier ook zo eentje die heel veel pint, maar niet vaak aan de slag gaat. Ik doe mee! Alleen mag ik van mezelf pas starten in februari. Ik moet me nu namelijk concentreren op mijn examens die er aankomen.

  Voor dat pakketje doe ik heel graag mee, en indien ik win verwerk ik het in een leuke pin.!

 • Anske aj stoffenspulletjes 3 januari 2016 at 12:47

  Ik heb me voorgenomen om niet te veel voornemens te hebben dit jaar. Ik begin vaak aan vanalles en ben dan teleurgesteld als ik weer niet volhou. Dus ik ga passen maar wel heel leuk idee.
  Voor de gave away doe ik wel mee! Geen voornemens tegen nieuwe stofjes 🙂

 • ViTess 3 januari 2016 at 12:58

  Uren ben ik al verloren op Pinterest! Elke keer je pint weer een nieuw bord ontdekken, Pinterest maakt het gewoon een verslaving 🙂 Ik heb geleerd dat van zodra de boodschap "Psst, het lijkt erop dat je deze pin al hebt opgeslagen" als een teken te zien om ermee op te houden voor de dag! Ik probeer mee te doen met je "uitdaging", al weet ik nu al dat dat een hele moeilijke wordt!

 • Ruth Melis 3 januari 2016 at 13:10

  Zooo herkenbaar! Ik ben enorm aan het twijfelen om mee te doen wegens zo weinig tijd en zoveel dat ik wil uitproberen. Ik denk er over na!

 • Mamadammeke 3 januari 2016 at 13:19

  Mijn Pinterest gaat al tijden niet op mijn pc, ik weet niet hoe het komt, maar ik zie enkel de vier nieuwste items 🙁
  Maar ik doe wel héél graag mee met deze give away 🙂

 • nathalie Thierens 3 januari 2016 at 13:31

  Zoveel pin's en er nog niets van gemaakt. Ik ga meedoen met je uitdaging en natuurlijk wil ik ook een stoffenpakket winnen.

 • Stipjes en datjes 3 januari 2016 at 13:47

  Ja zeer verslavend! Ik heb meer dan 60 borden. Ik zat aan een pin van de week te denken, iedere week iets maken, net als jouw idee dus. Ik zal eens kijken hoe ik dat op mn blog ga doen.
  En ik doe weer mee voor de give away 🙂

  • Stipjes en datjes 3 januari 2016 at 14:10

   edit: Ik heb al een deel voor m'n blogpost voor week 1 geschreven. De eerste twee pins deed ik al vandaag: 2 recepten gemaakt.
   Je afbeelding staat al op mn blog. Ik zal proberen trouw aan het einde van iedere week een overzichtje te maken van de pins die ik die week toepaste. Momenteel gebruik ik veel recepten van Pinterest, vandaar dat ik meerdere Pins per week zal hebben (meestal dan).

  • Tine 3 januari 2016 at 18:10

   Wat een leuk idee! Ik doe graag mee met pin It make It! ❤

 • Elke Jansen 3 januari 2016 at 13:52

  Ik gebruik Pinterest enkel als ik op zoek ben naar verjaardagstraktaties voor de zonen. Facebook, Instagram, blogs,… zijn al verslavend genoeg!

 • RozeDraad 3 januari 2016 at 13:53

  Denk dat ik ook mee ga doen. Zie altijd zo veel leuke dingen, maar spendeer meer tijd aan kijken dan aan daadwerkelijk maken;) Nog even moed verzamelen hha. Doe ook weer graag mee voor de leuke give-away!

 • La Montagna Incantata 3 januari 2016 at 13:58

  Ik kijk vaak op pinterest, maar om mee te doen heb ik wat weinig tijd denk ik…maar wel een heel leuk idee! Ik doe wel graag mee voor de stofjes!

 • Liesebieze 3 januari 2016 at 14:00

  Pinterest is inderdaad verslavend! Ik vind het alvast een goed idee om regelmatig iets te maken dat je pinde. Ik denk nog eventjes hoe ik het praktisch zal aanpakken, maar ik wil zeker meedoen!
  En met extra stofjes of garen kan ik er alvast aan beginnen 😉

 • Uffra Barbara 3 januari 2016 at 14:10

  Hihi, zo herkenbaar, al die pins en wat je ermee doet. Zo komt het dat ik mij vooral op Pinterest begeef als ik mij 200% wil ontspannen, want pinnen da's wegdromen 🙂 En soms waag ik me dan toch aan een Pinterest-projectje, maar 52 op een jaar, da's wat te veel voor mij vrees ik. Om nog te zwijgen van al die leuke naaiboeken die hier – veel te weinig gebruikt – in de kast liggen… 🙂 Maar toch doe ik graag mee aan de giveaway!

 • Naomi Zwaanswijk 3 januari 2016 at 14:17

  Ik had me precies hetzelfde voorgenomen! Niet alleen zaken op mijn to-do/make lijst zetten, maar nu ook beginnen met maken zodat ik eens wat kan afstrepen… En een paar extra stofjes zullen daar zeker bij helpen!

 • Joke (The Needle Of Choice) 3 januari 2016 at 14:23

  Ik doe mee in een afgeslankte versie. Ik heb niet genoeg pins om elke week iets te doen (denk ik, alhoewel…). Wat het wordt, post ik binnenkort, maar ik neem je button zeker mee!

 • Seija Metime 3 januari 2016 at 14:39

  Hier tot nu toe nog geen Pinterest verslaving, de echtgenoot is veel meer verslaafd aan Pinterest dan ik. Ik vermoed dat dit deels komt doordat de app op de i-pad vlotter werkt dan die op mijn pc. Bloglovin en Instagram zijn al verslavend genoeg. Een pin per week maken dat gaat helaas niet lukken met alle andere wekelijkse bezigheden. Wat niet wil zeggen dat ik alle enthousiaste deelnemers niet ga volgen in hun bezigheden. Extra stofjes zijn dan weer meer dan welkom 😉

 • Eve(n) Genaaid 3 januari 2016 at 15:07

  OMG wat een verslaving idd en of er werkelijk iets van terecht komt is wat anders 🙂 Maar het is toch ook zo handig, mijn moeder heeft bv speciaal een account aangemaakt zodat ze de wislists van mijn zus, de kleinkinderen en mezelf kan bekijken met verjaardag of zoals nu met kerst. Dan hoor je zo eens de vraag vallen "heb jij een cadeau van de pinterest lijst gekozen en welk dan, zodat we niet hetzelfde kopen.

 • rianne 3 januari 2016 at 15:24

  Wat een goed idee!! Ik ? van printerest, en maak/ gebruik er ook veel van… maar het kan altijd meer!! Daarnaast wat een geweldige gave away!! Ik doe graag met beide mee !

 • Inspinration 3 januari 2016 at 15:39

  Ik houd van Pinterest, al zit ik er veel minder op dan ander half jaar geleden, nu lees ik mijn favo blogs direct en is bloglovin mijn beste vriend, maar blog heeft echter niet voor niks insPINration 😉

 • Delphine Hoorelbeke 3 januari 2016 at 16:39

  Ik ben gestopt met pinterest omdat er teveel tijd in kruipt. Mijn doel is wel om minimum 3 creatieve blogposts te schrijven per maand, dus dat houdt ook in dat ik genoeg zaken moet maken.
  Mooie give away trouwens

 • Sofie Parmentier 3 januari 2016 at 16:46

  Oooh Pinnen, mijne vent lacht er mee. Ik duf zelf in mijn bed via de smartphone te pinnen. Ik heb een bord voor mijn klas, voor mijn zoon, voor ideetjes voor het huis, … echt verslavend Ik zou er niet meer zonder kunnen! Ik wil graag meedoen!

 • Elise 3 januari 2016 at 16:48

  De meeste pins bij mij zijn voor in de klas en gebruik ze wel regelmatig. Ik ben wel nogal zuinig op de dingen die ik pin.
  Veel succes met de uitdaging!

 • sew bidoo 3 januari 2016 at 16:57

  Oh maar ik doe mee! Ik ben gek op pinterest! Er staat al een k achter mijn aantal pink dus ik denk wel dat ik wat zal vinden 🙂 superleuk idee!

  • sew bidoo 3 januari 2016 at 16:58

   Pins ipv pink natuurlijk 🙂

 • Joyce Smith 3 januari 2016 at 17:10

  Leuk!
  Ik heb vandaag toevallig een recept gemaakt van pinterest en was van plan een idee met bloemen van pinterest morgen uit te voeren (na 0,5 uur zoeken door al die pins!)

 • marian 3 januari 2016 at 17:15

  Ik heb je bord gepind en wil wel een poging doen, maar om aan 52 te komen ? We zullen zien. Ik doe ook graag mee aan de give away.

 • Lisan Van Bauwel 3 januari 2016 at 17:27

  Supertof idee! Count me in. Wekelijks zal me waarschijnlijk ni lukken, maar ik probeer. Ik ben namelijk ook lichtelijk pinverslaafd. ?

 • Nathalie V 3 januari 2016 at 17:47

  Oh ja veel pinnen dat kan ik. Maar er effectief eentje zelf maken… Dus ik ken uw probleem. En een stofje meer… Dat kennen we hier ook. Ik doe dus graag mee

 • Nathalie V 3 januari 2016 at 17:47

  Oh ja veel pinnen dat kan ik. Maar er effectief eentje zelf maken… Dus ik ken uw probleem. En een stofje meer… Dat kennen we hier ook. Ik doe dus graag mee

 • Elien van den Bergh 3 januari 2016 at 17:53

  Ik doe mee! Al zal het eerder voor mijn stages zijn dan voor achter de naaimachine. Ik denk dat we door pinterest meer inspiratie kunnen opdoen en andere mensen kunnen inspireren want er is niet zo leuk dan een door jou geuploade foto veel te zien pinnen.
  Want een leuke stofjes zijn dat zeg!

 • Jo-Lynn Van Damme 3 januari 2016 at 18:23

  Hoe grappig, ik had me al hetzelfde voorgenomen! Je kunt wel pinnen maar als je er niets mee doet … ik doe mijn best om 2 pins per maand mee af te werken. Iedere week zal onhaalbaar zijn, mezelf kennende …
  De stofjes vind ik alvast weer heel mooi, dus ik doe graag mee!
  Groetjes

  http://tussensoepenpatatten.wordpress.com

 • Isabelle Catrysse 3 januari 2016 at 18:24

  Oooh super leuk!
  Ik doe graag mee. Ook voor het stofje. Count me in!

 • Stof With Love 3 januari 2016 at 18:45

  Wat een leuk plan, met al die mensen die meedoen wordt het een flinke stok achter de deur! Ik heb een account maar daar is alles mee gezegd. Ik sla dus ook over. Wel ding ik graag mee naar de stofjes en de mooie garen! Liefs Anne-Co

 • Valerie Verstraete 3 januari 2016 at 18:46

  Heel herkenbaar: veel pinnen en er verder niets mee doen… Ik doe graag mee aan de give-away!

 • wannesraps 3 januari 2016 at 18:48

  Voor het project ga ik passen, ik vind het op zich wel een tof idee, maar is hier een beetje te druk. Regelmatig wordt eentje van de gepinde ideeën ook echt uitgevoerd! Vorig jaar bvb voor onze caravan, en ook voor het kommuniefeest werden verschillende pins gebruikt. maar ik vind dat alles ook zo een beetje op zijn plaats moet vallen. Bvb de juiste materialen toevallig in handen krijgen

 • All Set 3 januari 2016 at 18:51

  Yep, hier wordt veel gepind, zelfs twee accounts… Eentje voor alle naainspiratie en eentje voor mijn baan in het onderwijs… Doe graag met je uitdaging mee!

 • eva maria 3 januari 2016 at 18:53

  Dat project klinkt als muziek in mijn oren, ik denk dat ik meedoe! Ik ben niet zo héél verslaafd aan Pibterest, maar toch pinde ik al 1000 dingen bij elkaar. Absurd.
  En ik gooi mezelf meteen ook nog eens in de strijd voor je give-away, met plezier 😉

  • Liesel Love 3 januari 2016 at 20:22

   Met andere woorden: we kunnen voor jaren verder 😉

 • Petit Biscuit 3 januari 2016 at 18:58

  Ik ben vreselijk verslaafd aan Pinterest *oeps* en wat een heerlijk idee. Iedere week wat realiseren is wellicht wat ambitieus, maar ik ga alvast ook proberen meer gepinde ideeën te realiseren.
  En de giveaway? Count me in!

 • Petit Biscuit 3 januari 2016 at 18:58

  Ik ben vreselijk verslaafd aan Pinterest *oeps* en wat een heerlijk idee. Iedere week wat realiseren is wellicht wat ambitieus, maar ik ga alvast ook proberen meer gepinde ideeën te realiseren.
  En de giveaway? Count me in!

 • Wollige wolkjes 3 januari 2016 at 19:28

  Haha, dat heb ik een aantal jaar geleden voor mezelf ook eens ingeroepen. Maar dan elke maand ipv elke week. Is niet zo makkelijk als je denkt. Maar alvast veel succes ermee!

 • MiaH 3 januari 2016 at 19:33

  Leuk idee. Maar in heb geen blog. Meedoen lukt dus niet. Maar meedoen voor het stofje dat kan ik wel. Ik ben benieuwd hoe het lukt met je idee en blijf dus je blog volgen. Succes!

  • Liesel Love 3 januari 2016 at 20:21

   Je mag zonder blog ook altijd meedoen 😉 als je even reageert op mijn pinmapje voeg ik je daar toe 🙂

 • Iris 3 januari 2016 at 19:44

  Herkenbaar… Uren dwaalde ik al rond op Pinterest, met plezier, én een schuldgevoel achteraf voor tijd waarmee niets gedaan werd. Ik probeer dus mee te doen, zonder blog weliswaar. Misschien met een extra pinbord, zoals ik hierboven ergens las. En voor mooie stofjes? Ideeën te over.. .

 • Ann - Lieveke en zus 3 januari 2016 at 19:51

  Ik heb zelf ook al een behoorlijke collectie bijeen gepind. Af en toe maak of doe ik hiermee wel iets. Maar 1 per week lijkt mij behoorlijk ambitieus! 1 per maand misschien…

 • Joke Lamaire 3 januari 2016 at 19:55

  Verslavend is het, die pinterest. Ik twijfel nog om mee te doen. Wekelijks weet ik niet of dat haalbaar lijkt, al zijn er soms ook heel kleine projectjes natuurlijk.
  Ik pin er namelijk ook soms op los en als ik dan iets zoek zie ik het soms niet meer staan tussen alles. 🙂

  • Liesel Love 3 januari 2016 at 20:20

   Tmoet zeker niet wekelijkS, je eigen doel mag ook 🙂 alles mag in feite 😉

  • Joke Lamaire 7 januari 2016 at 20:39

   Awel, ik ga proberen meedoen. Als ik dan idd ook eens receptjes maak of iets kleins kies moet het misschien wel haalbaar zijn en het is meteen ook blogvoer 😉 Ik schrijf er binnenkort een blogje over (en maak dan wat reclame om nog deelnemers te vinden).

 • Barbara 3 januari 2016 at 20:07

  Ooooooooh, dat is pas een idee!! Ik zit met helemaal hetzelfde 'probleem' over pinterest 🙂 zo een heerlijk medium, ik vond het een fantastische ontdekking toen ik het een jaartje of 2 geleden ontdekte!! Ik zou heel graag meedoen, maar weet gewoon niet of ik dat kan waarmaken, elke week eentje… Zeker niet omdat we ergens dit voorjaar naar het buitenland verhuizen en dan ga ik echt wel de handen meer dan vol hebben met andere dingen vrees ik… Hoe lang mag ik twijfelen om mee te doen?? En wat als het niet blijkt te lukken? Ik vind het zo'n tof idee, maar wil mezelf niet meteen laten mislukken 🙂

  • Liesel Love 3 januari 2016 at 20:19

   Het is geen wedstrijd dus mislukken kan echt niet 🙂 een eigen doel mag ook bv. 1 per maand en het kan ook simpel, het miet niet perse creatief zijn 😉 oh nu ben ik wel benieuwd naar waar je verhuist 😉

  • Barbara 3 januari 2016 at 20:28

   Ah, super! Dan doe ik mee!! Ik heb er eigenlijk echt wel zin in!! Meteen ook een rden om mijn pinterest borden eens uit te vlooien, haha 🙂 en we verhuizen ofwel naar Engeland (1 jaar Glasgow of London, en daarna voor 2 jaar naar 'het veld' waarmee wrsch Afrika bedoeld wordt, dat ligt nog niet vast… ) ofwel naar Washington. De eerste job is 'binnen', en voor Washington is hij bij de laatste paar kandidaten. Die laatste zou financieel interessanter zijn, en ook beter te doen voor de kids (geen 2 verhuizen op een jaar tijd, geen twee keer wennen, en Washington is heel gericht op gezinnen…) dus als m'n vriend die job binnen haalt, zal het dat worden. Is dus nog best spannend eigenlijk, hopelijk wordt het een dezer dagen eindelijk duidelijk… Zou al voor april zijn, dus het mag ook wel 🙂

  • Barbara 3 januari 2016 at 20:30

   Oh ja, ik ga dat logo zeker nog kopiëren en ga alles eens goed nalezen en zo en dan installeren hoe het moet! Jeuj, eigenlijk vind ik dit wel fijn! Een uitdaging voor mezelf ook, maar een leuke 🙂 bedankt voor het initiatief alvast!!

 • Anoniem 3 januari 2016 at 20:21

  Ik heb ook al wat afgepind de voorbije jaren, maar weinig echt uitgewerkt. Een nieuw jaar, een nieuw begin… Ik zie het wel zitten. You can count me in!!
  En om de één of andere reden krijg ik deze post niet gepubliceerd onder mijn wordpress-account… helaas, dan maar anoniem…

 • Celine De Maesschalck 3 januari 2016 at 20:24

  pinterest = verslavend! Heel vele leuke en mooie ideeën, maar helaas altijd tijd te kort om ze allemaal te kunnen verwezenlijken…

 • Katrien Roels 3 januari 2016 at 20:25

  Ik pin heel wat af, al een aantal jaren, maar het komt er te weinig van om echt eens iets te maken. Ik heb geen blog, maar zie het wel zitten om mee te doen. En aan de give away doe ik ook graag mee, zeer mooi stofje!

 • boomie 3 januari 2016 at 20:34

  Ik ben een grote pinterest fan! Ik gebruik het vooral als een inspiratie bord, niet noodzakelijk om ideetjes letterlijk te volgen. Ik waag graag een kans!

 • Marleen B 3 januari 2016 at 20:42

  Ik gebruik pinterest vooral voor mijn werk. Als leerkracht haal ik daar de mooiste knutsel en tekenopdrachten uit. Heerlijk, pinnen!! Naai ideetjes, quotes, lekkere gerechten… Ik kan er ook uren snuffelen en mij laten inspireren. Telt minimaal 52 keer in het jaar mijzelf inspireren ook? 😉
  Prachtige stoffen, ik doe graag nog een keertje mee!

 • Ladybug & Co 3 januari 2016 at 20:43

  I❤️Pinterest, ik doe graag mee maar of ik het elke week redt??? Ik ga mijn best doen! Ik waag ook graag een kansje op de stofjes!

 • Liesbeth VanNuffel 3 januari 2016 at 21:08

  Ik wil ook graag meedoen. Ik heb wel geen eigen blog.
  Ik heb nog een groot to do lijstje van pins dus de ideale motivatie om die uit te werken! Leuk om te horen dat ik daar niet alleen in ben.

 • yarie 3 januari 2016 at 21:19

  Pinnen=me-time zalig vind ik het om te pinnen en door te klikken zien wat voor leuke dingen andere maken me laten inspireren! Wat een leuke uitdaging! (en stofjes)

 • Nathalie 3 januari 2016 at 21:34

  Wat een tof idee!! Ik zit ook vaak te pinnen en vergeet achteraf wat voor leuke dingen erop stonden.
  Ik doe mee!! Als kleuterleidster met een hobby als naaien, af en toe receptjes pinnen en een trouw aan het plannen… ach ja genoeg te doen…te weinig uren in een dag…
  Dit is echt een doffe uitdaging!
  Ik ga je logo zeker op mijn blog kopiëren!
  Bedankt voor de inspiratie!

 • chez victorine 3 januari 2016 at 21:39

  Wat een leuk idee! Ik ben zelf helemaal verzot op pinterest (oké: lichtjes verslaafd ?), maar voor ik (weer) te rap 'ja' zeg, ga ik eerst nog eens nadenken of het voor mij wel haalbaar is om 1 pin per week uit te werken. Ik hou je op de hoogte! Oh ja: count me in voor de give away! Lieve groet, V.

  • Liesellove 3 januari 2016 at 22:22

   Je mag je eigen doel stellen 😉

  • chez victorine 4 januari 2016 at 09:12

   Ola…in dat geval: ik doe graag mee! Ik buig mij 1dezer dagen eens over mijn plan-van-aanpak!

 • miemadememories 3 januari 2016 at 21:42

  Ooit pinde ik uren… dan kwam de iPad in huis en lukte (lees: was ik te lui) het niet om de pin knop toe te voegen! Maar mijn mappen daar kijk ik wel af en toe naar terug! Vooral voor de verjaardagstaarten van de kinderen zoek ik ook op pinterest naar goeie voorbeelden. Misschien doe ik wel mee met je uitdaging! En anders ga ik het even pinnen… 🙂

 • Ann Melis 3 januari 2016 at 21:45

  Ik hou ook van pinnen, maar probeer het zoeken beperkt te houden tot 10 minuutjes elke avond voor het slapen gaan. Met komende verbouwingen is het een brin van inspiratie voor ons, maar zal meedoen aan het project niet echt haalbaar zijn…

 • Ilse De Rijbel 3 januari 2016 at 21:58

  Stop pinning, create now! Ik verspeel inderdaad ook soms uren op pinterest! Ik weet niet of het me lukt maar ik wil het wel proberen!

 • Mix it - Make it 3 januari 2016 at 22:05

  Wat een leuk bedachte uitdaging :)!! Voor mij iets te ambitieus haha, ik probeer gewoon even 1 maand geen stof te kopen en hoop dat dat al lukt ;).

 • Spoet Niksels 3 januari 2016 at 22:35

  Veel te veel tijd verliezen we met Internet in het algemeen maar dan kregen we ook belange zoveel inspiratie niet..

 • TinneV 3 januari 2016 at 22:55

  hoe aantrekkelijk om mee te doen maar ook voor mij is dit te hoog gegrepen… jammer eigenlijk want wel een heel tof, gezellig en inspirerend idee…

  • Liesellove 4 januari 2016 at 06:19

   je mag dus echt je eigen doel stellen hé 🙂

 • Liezel Possemiers 3 januari 2016 at 23:00

  Ik ben gestopt met pinnen. Op den duur besteedde ik de weinige tijd die ik had op pinterest en gebeurde er helemaal niets creatiefs meer. Maar succes!

 • Ansje 4 januari 2016 at 05:46

  Ik heb speciaal geen Facebook om meer Pintijd te hebben ;-))
  Mooie voornemens die het proberen waard zijn!
  Ik doe mee…

 • Leentje 4 januari 2016 at 07:29

  Ik herken het dwalen en verdwalen. Voor patronen en tutorials gebruik ik eerder de pinterest zoekfunctie dan google. En soms moet ik mezelf toch ook vanachter het scherm sleuren om nog eens iets 'in het echt' te doen. Succes met de uitdaging, ik ben alvast heel benieuwd!

 • Amécon 4 januari 2016 at 07:42

  Dat lijkt me wel iets, ik doe mee!

 • heidike 4 januari 2016 at 08:25

  Pinterest werkt voor mij ook heel verslavend maar tegelijk ook het gevoel dat ik creatief bezig.Voor elk ideetje wel 100 pins dus ik doe graag mee. Voor van deze stofjes heb ik al 1 leuke pin

 • Madelief 4 januari 2016 at 08:30

  Ik beken, ik ben verslaafd aan pinterest. Mijn man krijgt er stilaan grijs haar van… Ik wil dus héél graag meedoen maar een wekelijkse uitvoering kan ik niet beloven. Uiteraard ding ik ook heel graag mee naar die prachtige stofjes! Bedankt voor de leuke uitdaging. You already made my year!

 • Hanne 4 januari 2016 at 08:31

  Oké, dat komt altijd van pas! En over dat pinnen ga ik eens nadenken!

 • lot 4 januari 2016 at 08:40

  Pinterest is my middle name! Ik hou er zo van. Ik heb een hele hoop geheime borden met cadeautjes-ideeën. En er zijn er al best veel van gerealiseerd geweest. "wauw, zelf verzonnen?" "euhmmm…"

 • Owl.mygod! 4 januari 2016 at 09:31

  Ik doe graag mee, keimooie stofjes! Ik ben een echte pinterestverslaafde.. mocht dat mijn fulltime job zijn dan had ik gewoon de perfecte job 😉

 • Ivy 4 januari 2016 at 09:37

  Bij Pinterest blijf ik voorlopig weg. Heb zo al geen tijd om al dat leuks dat ik op blogs zie passeren, uit te voeren…
  Maar in die give-away heb ik wel interesse 🙂

 • Heidi Bonne 4 januari 2016 at 09:39

  Ik doe ook heel graag mee want de stofjes zien er super uit. Ik ben een absolute pinterest fan en af en toe probeer ik iets te maken ervan. Echter, aan 1 per week zal ik nooit komen maar 't is al zo leuk om af en toe nog eens naar mijn eigen borden terug te kijken want dat blijven meestal mijn favorieten.

 • Joris Annelies 4 januari 2016 at 09:51

  Ik probeer geregeld mijn oude pins eens te bekijken en zo toch nog mijn oudere voornemens te verwezenlijken. Ik heb toch al heel wat pins kunnen realiseren maar sommige zijn ook gewoon leuk om te bekijken. Het is een schitterende uitvinding alleszins!

 • gwen 4 januari 2016 at 09:55

  ooh, leuk idee! en idd, elke week slechts 1 pinnetje doen en je zit aan een groot aantal op het einde van het jaar! pinterest is voor mij met hoogtes en laagtes. ik denk dat ik ook mijn pinterest volgers eens moet herbekijken, oude wegdoen en nieuwe veranderen. en proberen er niet te veel tijd op te spenderen 😉

 • Miss Wobie 4 januari 2016 at 10:09

  Dat pinteresten klinkt heel erg tof!
  Ik moet eerst nog een heel groot geheim project afwerken (spannend!!) en daarna zou ik misschien wel meedoen! en graag doe ik mee aan je give away want ik ben fan van mooie stofjes, garen en give aways!

 • Patricia 4 januari 2016 at 10:14

  Geweldig idee.Ik ben geen blogger maar een rasechte pinner. 95 % van mijn inspiratie vind ik op Pinterest en ik pin ook steeds mijn gemaakte spulletjes.Leuk idee ,ik pin alvast en doe ook graag mee met de give away

 • liesbet hautekiet 4 januari 2016 at 10:19

  Ik doe graag mee aan deze give away. Wat een mooie stoffen! Pinterest gebruik ik vooral om inspiratie op te doen. Recent Kerst inspiratie, zelfgemaakte kadootjes inspiratie, zoeken naar recepten (met of zonder suiker), inspiratie voor het huis en de verbouwingen, patronen, … Ik kan me er ook uren in verliezen. Ik zit nu nog met examens maar wil vanaf februari wel meedoen 🙂

 • liesbet hautekiet 4 januari 2016 at 10:20

  Ik doe graag mee aan deze give away. Wat een mooie stoffen! Pinterest gebruik ik vooral om inspiratie op te doen. Recent Kerst inspiratie, zelfgemaakte kadootjes inspiratie, zoeken naar recepten (met of zonder suiker), inspiratie voor het huis en de verbouwingen, patronen, … Ik kan me er ook uren in verliezen. Ik zit nu nog met examens maar wil vanaf februari wel meedoen 🙂

 • Carolien Lembrechts 4 januari 2016 at 10:43

  Pinterest is ook één van mijn verslavingen, 's avonds met de Ipad in bed 🙂 Toch al heel wat inspiratie opgedaan daar. Maar mee de uitdaging aangaan om 52 weken lang iets te produceren, gaat me niet lukken denk ik. De perfectionist in mij gaat zich dan weer over the top engageren wat dan wellicht weer onnodige stress gaat teweegbrengen mij kennende, en laat dat nu net iets zijn waar we dit jaar graag vanaf willen.
  Maar ik zal met veel plezier jouw pins en deze van anderen volgen! 🙂
  Graag doe ik ook opnieuw mee met deze give-away!! xxx

 • Margot Lembrechts 4 januari 2016 at 10:54

  Pinterest is geweldig! Een beetje een verslaving ondertussen, maar het is zo leuk om nieuwe ideetjes op te doen. Probeer toch selectief te zijn.

 • fvynck 4 januari 2016 at 11:25

  Love pinterest maar om elke week een pin in de praktijk om te zetten zal mij alleen maar stress bezorgen… ik zal beginnen met maandelijks een pin uit te voeren!

 • Jozefien 4 januari 2016 at 11:44

  Waw, wat ambitieus van je! En zo cool dat je een hele beweging op gang trekt. Ik ga niet meedoen, durf ik niet aan. Als ik één ideetje uitvoer per jaar, zou het al geslaagd zijn, dus dan laat ik het maar. Pinterest blijft een passieve passie hier 🙂

  los daarvan, wat een prachtige stoffen zeg!

 • Liesbeth Dufoor 4 januari 2016 at 11:45

  Ik heb gepast voor Pinterest, facebook,… Ik ben echt geen computerfan, heb geen smartphone of tablet. Maar ik volg wel met plezier een aantal blogs. En als ik zie hoeveel tijd er daar in kruipt, ben ik telkens weer blij dat ik de rest aan me laat voorbij gaan.
  Ik doe graag mee met je give-away. Super lief van je dat je daar nog tijd voor vindt.

 • Marjolein VL 4 januari 2016 at 11:56

  Ik ben een pinterestfan. Ik vind het ook een gewéldig idee! Ik doe graag mee

 • Marjolein VL 4 januari 2016 at 11:57

  Ik ben een pinterestfan. Ik vind het ook een gewéldig idee! Ik doe graag mee

 • Marieke - Unique Marieke 4 januari 2016 at 12:00

  Ik vind dit een geweldig project dus ik probeer uiteraard ook mee te doen!

  Veel liefs,
  Marieke

 • MaMarieke 4 januari 2016 at 12:03

  Geweldig idee! Wat heb jij dat gepind ?? Nu moet ik bekennen dat het pinnen met vlagen gaat… om echt elke week iets uit te voeren gaat niet lukken denk ik. En eigenlijk was mijn stille voornemen me dit jaar nu eens niets "verplichts" op te leggen. Gewoon te leven zonder dit soort verplichtingen. Aanvankelijk ben ik dan zo enthousiast, maar op Den duur gaat het me benauwen. Ik denk er nog eens over na.

 • Kreatita T 4 januari 2016 at 12:37

  Ik zit ook veel te veel op pinterest, maar een pin per week zie ik me niet doen, lol, zou ik niet waarmaken, ik en voornemens, hahaha.
  Maar wel een heel leuk idee, ik volg het zeker.
  Ik waag ook wel graag m'n kansje met de give-away 🙂

 • Melissa Hauspie 4 januari 2016 at 13:03

  Ik blijf bewust weg van Pinterest, kwestie dat ik zo al afleiding genoeg heb (facebook, instagram, blogs lezen, netflix, …) 😉 Maar het kriebelt wel, amai! Ik vind je initiatief wel kei-leuk, maar mijn hoofd denkt dat het beter is om nog even vol te houden en weg te blijven. Maar dat ander stemmetje wil het wel graag doen, dilemma, dilemma!

 • nobutterfly 4 januari 2016 at 13:12

  Ik doe mee! Ik gebruik pinterest de laatste tijd een stuk minder, maar het zou wel goed zijn om er meer mee te doen.

 • Anja VH 4 januari 2016 at 13:26

  Ook ik durf me wel eens te verliezen met surfen op Pinterest. Om dan nadien te bedenken dat ik beter effectief iets had genaaid… Ik doe wederom graag mee met de give-away ?!

 • Katrien Mignon 4 januari 2016 at 13:56

  Pinterest… wat een zalige uitvinding. Voorheen had ik allemaal mapjes op mijn computer waarin in duizenden foto's bewaarde van projectjes die ik ooit wou doen of dingen die me aangrepen. Maar al die mapjes namen ontzettend veel plaats in, en je moest ook nog eens alles kopiëren bij de aankoop van een nieuwe computer. Maar nu…!! Pinterest is fantastisch. Ik heb al een heleboel mapjes, kan er overal aan, van gelijk welke pc, ik weet zeker dat ze voor altijd blijven bestaan en dus niet verloren gaan als mijn pc crasht, en het neemt absoluut geen plaats in op je pc… of op je gsm. Zalig om op een verloren momentje even te pinteresten op je gsm 🙂 ik doe maar al te graag mee met je project!! Ik vind het een hele uitdaging en ben alvast benieuwd naar mijn 52 resultaten 🙂 bij deze doe ik ook graag mee met de give away van de stofjes… perfect voor dat eerste projectje van pinterest, toch? 🙂 groetjes!

 • Katrien Mignon 4 januari 2016 at 13:57

  Pinterest… wat een zalige uitvinding. Voorheen had ik allemaal mapjes op mijn computer waarin in duizenden foto's bewaarde van projectjes die ik ooit wou doen of dingen die me aangrepen. Maar al die mapjes namen ontzettend veel plaats in, en je moest ook nog eens alles kopiëren bij de aankoop van een nieuwe computer. Maar nu…!! Pinterest is fantastisch. Ik heb al een heleboel mapjes, kan er overal aan, van gelijk welke pc, ik weet zeker dat ze voor altijd blijven bestaan en dus niet verloren gaan als mijn pc crasht, en het neemt absoluut geen plaats in op je pc… of op je gsm. Zalig om op een verloren momentje even te pinteresten op je gsm 🙂 ik doe maar al te graag mee met je project!! Ik vind het een hele uitdaging en ben alvast benieuwd naar mijn 52 resultaten 🙂 bij deze doe ik ook graag mee met de give away van de stofjes… perfect voor dat eerste projectje van pinterest, toch? 🙂 groetjes!

 • Jos 4 januari 2016 at 15:39

  Helemaal herkenbaar, pinterest is een hobby op zich, zonder dat je ooit zelf wat hoeft te doen haha. 2016 staat bij mij in het kader van UWYH, maar ik ga zeker proberen er wat meer pins in te gooien!

  Ik doe graag mee met je give away (mag geen stofjes zelf kopen, maar krijgen mag natuurlijk altijd he, haha)

  Ik wens je een mooi 2016!!

 • Lut Geers 4 januari 2016 at 16:05

  Pinterest is inderdaad heel verslavend, vooral als je vb je mail opent en er komen je weer nieuwe pins tegemoet. Ik heb het lang genegeerd, maar heb wel heel veel naar pinterest gekeken voor ideetjes om mijn kerstkaarten te maken.
  Jouw idee vind ik super. Ik zou dolgraag meedoen, maar je weet wel waarom ik het toch niet kan. Maar ik ga jullie wel volgen. Laat de nieuwe ideeën maar komen.
  Wat ik me dit jaar voorneem: mijn pinterest is eigenlijk een warboel aan het worden. Je begint met een paar eigen mappen en er komen wel gepinde zaken bij en die worden dan voorlopig in een map opgeslagen waarbij je denkt dat je dat de volgende keer gaat aanpassen…
  Of je pint iets en dan kijk je verder en dan blijkt die persoon nog leuke mappen te hebben, maar ook een paar waar je helemaal niks mee hebt. En wat doe je dan voor het gemak? Je pint die persoon want de volgende keer ga je dat beter bekijken,…
  Herkenbaar?
  Dus dit jaar wil ik mijn pinterest eindelijk eens opruimen. Opruimen: nieuwe duidelijke mappen, pins waar ik echt niks mee heb: de deur uit enz enz maar dan de positieve enz ��.
  En natuurlijk af en toe een project, dat moet zeker kunnen.
  Ik heb zelfs al een heel mooi idee wat ik met deze prachtige stof zou kunnen maken… als afscheid van jouw webshop ��.
  Succes ermee !!!!

 • Aurelie E. 4 januari 2016 at 16:10

  Al van bij de start met lezen van dit blogbericht kwam de gedachte binnen "Zo herkenbaar!" 🙂
  Zelf een redelijk fervente pinner en er komt inderdaad maar weinig maken van in huis… Vindt het een superleuk concept en als de deadline nu 1 om de twee weken was deed ik zeker mee. Nu twijfel ik een beetje aangezien het werk voor in m'n klas veel tijd slorpt…
  Ga er dus nog eventjes over nadenken maar waar ik niet over moet nadenken is het deelnemen aan de give-away 😉

 • HJ 4 januari 2016 at 16:18

  Het is zo herkenbaar. Een fijne manier om ideeën bij te houden, maar ook daar worden het er langzaam aan veel, en pinnen duurt minder lang dan uitvoeren en kan heel makkelijk tussendoor…
  Focus op uitvoeren van ideeën is altijd goed! Ik heb geen blog, maar ga er wel extra aandacht aan geven!
  Oh ja, en aan de give-away doe ik ook graag mee 🙂

 • Siebe Coenen 4 januari 2016 at 16:51

  O jee ik weet het mijne pinterest staat ook inderdaad op ontploffen en dat rondneuzen is toch ook zo leuk. Ik beloof niks want ik vind dat je altijd moet nakomen wat je belooft en hier staat nog zoveel op mijn lijst om de komende tijd te naaien. T is alweer hollen. Natuurlijk vind ik het een superidee en wens ik iedereen veel geluk ermee. Ook voor deze give away doe ik graag mee zoek nog wel een plaatsje vrij in de schuiven. severineborremans@msn.com

 • Tamara Deschamps 4 januari 2016 at 18:28

  Bij mij gaat het pinnen in vlagen maar interessant vindt ik het wel, vroeger maakten we een plakboek en nu pinnen we (neemt minder plaats en kunt ge niet verliezen 😉 )

 • Lili 4 januari 2016 at 18:40

  Oh, wat een supermooi pakket! Ik pin niet zoveel, ik lees al gewoon zoveel via Bloglovin … Misschien best :-). Maar ik zal proberen mee te doen met jouw challenge!

 • Trientje 4 januari 2016 at 19:55

  Leuk idee om te doen! Helaas hier geen tijd om je te vergezellen. Ik doe wel graag mee met je give away

 • Moestash Moestash 4 januari 2016 at 19:55

  Leuk idee. Ik vind het ook ontzettend inspirerend pinterest. Maar zoals je zegt al dat gepin dan verlies je al snel het overzicht in je eigen mapjes. Heel herkenbaar. Ik wil zeker wekelijks een pin uitvoeren van op mijn pagina. Jammergenoeg denk ik dat het voor mezelf niet haalbaar is om wekelijks te bloggen over welke pin ik heb gedaan. Een mapje aanmaken op pinterest lijkt me dan wel weer doenbaar.

 • tomgriet 4 januari 2016 at 20:07

  Ik pin zéér selectief, enkel wat ik echt van plan ben te gebruiken wordt opgeslagen. Maar aan 1 maaksel per week kom ik toch ook niet hoor. Ik pin alvast een project voor de stof uit de give away 😉

 • Saskia Van Beneden 4 januari 2016 at 21:04

  Na facebook, instagram en whatsap, geb ik ni veel tijd meer over voor pinterest.. Als ik een tof idee zie, maak ik een printscreen en bewaar het in een mapje gelabeld 'toffe ideekes' meestal wordt dat wel eens verwerkt in een naaiprojectje dan 🙂

 • moois van me 4 januari 2016 at 21:07

  Ik ben vrees ik een nogal enthousiaste pinner. Ik gebruik het vooral als archief voor al die inspiratie en toffe projecten die ik zie voorbij komen en ik gebruik het soms om voor ik met een project start het even te doorbladeren zodat mijn creativiteit weer helemaal op gang komt. De sociale kant van pinterest gebruik ik niet echt, maar tot mijn grote verbazing is dit medium wel het medium waar ik het hoogst aantal volgers heb. 1 ding maken per week vind ik wel erg hoog gegrepen, ik doe dus niet mee ( zou je dat wel doen vraag ik me stiekem een beetje af, vermits het me lijkt dat je wel wat rust kan gebruiken ? Maar als je er veel plezier uithaalt laad het je natuurlijk ook wel op : dat doet creativiteit met een mens ) .

 • Liesbets 4 januari 2016 at 21:08

  Pinterest, mijn grootste verslaving… Ik volg je trouwens daar ook 😉 Uren kan ik erop zitten. De ontdekking/uitvinding van de eeuw!
  Ikzelf heb veel toffe diy-projectjes om te maken gepind, maar zover komt het zelden. Ik zou graag mee doen, maar midden in verbouwingen, dus 'tzal voor volgende keer zijn 😉
  Wel haal ik veel kookinspiratie op pinterest. Bijna alles dat ik maak komt ervan. Handig!

  Groetjes,

  Liesbet.

 • Woohoo 5 januari 2016 at 10:23

  Lijkt me een tof plan, maar ik heb voor mezelf al genoeg uitdagingen gesteld dit jaar. Ik zit nog middenin mijn 52wekenuitdaging, waarin ik elke week iets met de Cameo maak en bovendien moet ik ook mijn stoffen opwerken die ik kocht vóór 2015. En binnen 1 maand zijn mijn 2 kinderen jarig en dus moet ik nog feestkleertjes voorzien. En ze moeten eigenlijk ook nog een winterjas… En binnen 2 weken ga ik met vrienden op weekend, dus dan kan er ook al niks gebeuren. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ik denk dat ik deze dus even skip :p

 • Chateligne Dupantalon 5 januari 2016 at 11:45

  Ik durf me niet echt op Instagram te wagen, omdat ik al zoveel tijd bezig ben met FB, Bloglovin & Pinterest. Tijd die inderdaad ten koste gaat van de maaktijd… Maar: http://www.someecards.com/usercards/viewcard/MjAxMy03ZWNhMzZkYTJlZTFkMTkz
  😛

 • Aaricia Van Hoof 5 januari 2016 at 13:18

  Vroeger was pinterest een echte verslaving en zat ik er dagelijks op. Nu gebruik ik het voornamelijk nog als ik ideetjes zoek, zoals het inpakken van de kerstcadeautjes, of het inrichten van mijn naaikamer. Handig is het in alle geval wel!

 • Kate Creatief 5 januari 2016 at 18:39

  Pinterest is niet echt een goede vriend van mij. Geen overzicht, te veel info en ideeën… Misschien moet ik et mij eens wat meer in verdiepen ? ik doe graag mee aan deze give away

 • Lunatiek 6 januari 2016 at 08:18

  Wow, 52 Pinterest projecten! Dat is een grote uitdaging! Ik denk wel dat ik 52 dingen maak per jaar, maar of ze allemaal van Pinterest komen is iets anders… die blijven idd nogal vaak in de mapjes… hm, doe ik het of doe ik het niet… ik denk er nog even over na 😀

 • marjo 6 januari 2016 at 10:06

  Dat is ambitieus hoor, 52 projecten! ik doe het je niet na. Ik gebruik pinterest vooral om recepten te pinnen (die maak ik dan wel vaker dan één keer) en interessante naai tutorials op te slaan (en die maak ik dan bijna nooit, oeps…).

 • So Naais 6 januari 2016 at 14:10

  Pinterest is ongelooflijkformidabelfantastischgeweldig. Het is zowat mijn geheugen voor creativiteit en inspiratie. Ik gebruik het heel vaak en doe er ook wel geregeld iets mee, al is het niet altijd letterlijk maar meer "geïnspireerd op" met een eigen touch.
  Ik ga het niet wekelijks volgen, maar als ik me op Pinterest baseer voor een creatieve uitlating, dan deel ik het zeker.

 • Sara Vergoosen 6 januari 2016 at 17:45

  Wat een leuk idee! Ikzelf ben pinterestverslaafd maar krijg hierdoor meestal een overload aan ideeën die dan niet vaak genoeg worden uitgevoerd. Het leuke eraan is zoals je zegt dat het niet de meeste creatieve tips moeten zijn die je uitvoert. Alhoewel 1 project per week wel heel ambitieus is, vrees ik dat het dan net niet haal. Ik ga er nog even over nadenken. Graag doe ik mee voor deze give-away. 🙂

 • Lies Vanderhaeghe 6 januari 2016 at 21:15

  Voor de babyborrel een leuk idee gevonden op pinterest en succesvol toegepast: van glazen yoghurt potjes en ballonnen leuke vaasje gemaakt!
  Graag waag ik ook mijn kans voor de give-away!mooie stof!

 • Aukje 7 januari 2016 at 07:55

  Heel erg verslavend dat pinterest! Zoveel leuke ideeën. Ik doe graag mee aan de give away!

 • Miet 7 januari 2016 at 09:03

  heerlijk is die pinterest! een verslaving zal ik het niet noemen, maar wel superhandig om alle mooie plaatjes (hoofdzakelijk naaisels, maar ook vakantieadresjes enzo)op te Bergen en gemakkelijk terug te vinden. Al zou ik graag meer maken van wat ik pin. latren we daar in 2016 werk van maken. Misschien ineens met die mooie stofjes die jij weggeeft?

 • IsIdee 7 januari 2016 at 11:57

  Kan wel eens leuk zijn om te bekijken die pins, maar meer niet 😉 Ik pin zelf niet, en ben daar ook niet rouwig om. Ik heb er gewoon de tijd niet voor, of juister: ik wil er eigenlijk geen tijd voor maken, evenmin als voor Facebook, Twitter etc. Ik begin er gewoon niet aan; dit is jaren geleden mijn principe geweest en ik ben tot op vandaag nog even overtuigd dat ik er goed aan doe om er niet in mee te gaan. Is een beetje ongewoon, ik weet het, maar wie zou er durven ontkennen dat het veel tijd opslorpt, dat gepin, getwitter etc.??

 • V 7 januari 2016 at 13:44

  Pinterest…I love it! Je raakt er niet op uitgekeken. Ik probeer mee te doen!

 • Judit gaasbeek janzen 7 januari 2016 at 15:14

  Wat een uitdaging. Ik schrok afgelopen week al van hoeveel leuke dingen ik had gepind toen ik probeerde mijn pinterest pagina opnieuw te organiseren. Ik ga proberen mee te doen!

 • Judit gaasbeek janzen 7 januari 2016 at 15:15

  Wat een uitdaging. Ik schrok afgelopen week al van hoeveel leuke dingen ik had gepind toen ik probeerde mijn pinterest pagina opnieuw te organiseren. Ik ga proberen mee te doen!

 • EllenB 7 januari 2016 at 15:23

  vorig jaar heeft mijn dochter haar 1e communie gedaan en vond het feest thuis plaats. Ik heb heel Pinterest afgezocht voor originele ideeën voor binnen en buiten: ik wist niet met wat eerst te beginnen! Zoveel ideeën, ik kon gewoon niet kiezen!
  Ik doe zeker mee voor de give away.

 • lisette 8 januari 2016 at 10:23

  Wat een goed initiatief! Hier doe ik aan mee!

  Ook ik kan uren struinen en ideeën toevoegen aan mijn pinterest zonder er echt wat mee te doen. Ik hoop door deze uitdaging kritischer te worden en vaker aan de slag te gaan, dan alleen maar op het internet rond te hangen.

 • Liselot Vallaeys 10 januari 2016 at 17:05

  Deze is leuk! Ik ga ook proberen om hieraan deel te nemen en zet jouw link op mijn blog. (madebylot.blogspot.be)

 • Ik maak het zelf nu 11 januari 2016 at 19:27

  Ik heb gisteren er mijn eerste blogje over geschreven,hier te lezen: http://ikmaakhetzelfnu.blogspot.be/2016/01/pin-it-make-it.html en vandaag aan mijn volgende item gewerkt 😉

 • Lieke // A Bouquet of Buttons 12 januari 2016 at 19:43

  Oh! Zo tof, ik wil meedoen! Al zal het bij mij 1 pin per maand worden. Het is al zo druk-druk-druk

 • renee 13 januari 2016 at 06:27

  Zoooo ik ga meedoen…niet direct in de frequentie van jou maar wel omdat het anders bij alleen pinnen blijft…ik doe ook graag wat met die stofjes…die zouden dan gelijk in een gepinde tas komen….

 • Frullemieke D W 13 januari 2016 at 13:55

  Awel, ik ga ook meedoen sé.
  Dan wordt er eindelijk iets gedaan met al die leuke pins dat ik al verzameld heb 😉
  Zal de knop eens in orde maken op mijn blog sé en iets laten weten via Pinterest

 • + 2 = 5 26 januari 2016 at 22:48

  Ik doe mee! Geen beloftes over aantallen, maar het logo is gekopieerd en een eerste blogpost staat klaar. Bedankt voor dit leuke initiatief 🙂

 • johanna 1 februari 2016 at 12:06

  ik doe ook mee! ik voer regelmatig iets uit van mijn pins dus dat moet lukken!

 • Jill 4 februari 2016 at 10:28

  Pinnen…ja soms net iets te vaak. Zeker in combinatie met beperkte (naai)tijd en het opdrijven van de sporttijd.
  En wat een leuke stofjes 🙂

 • Cowboys en dindianen 7 februari 2016 at 21:33

  Ow ja! Ik ga meedoen!! Love it!

 • Liesje Ribbens 17 februari 2016 at 13:42

  Ik ga ook meedoen. Ik wilde je een mailtje sturen maar dat lukt me niet.
  Nu nog hopen dat het me gaat lukken om elke week iets te maken.

 • Ellen 26 februari 2016 at 14:26

  Ben net je pinterestbord beginnen volgen, super leuk idee! Mijn pinterest puilt ook uit!

 • Vlijtig Liesje 1 maart 2016 at 21:12

  Oh, ken je dat, die ene zielepoot die hopeloos achter de bus aan holt? ikke dus. Kan ik nog mee doen? zo met 1 maart te beginnen dan? ik weet niet of ik het elke week zal halen, het lijkt me ambitieus, niet voor die eerste weken, maar zo na een paar maanden
  Mijn pinterestliefde gaat met zware ups and downs. ik zou zo graag iets meer orde in mijn mapjes willen, maar de chaos wordt des te groter. Maar ik voer zeker af en toe eens wat uit van wat ik pin, dat wel

 • Johanna 30 mei 2016 at 09:31

  Ik heb er ondertussen al een paar projectjes opzitten 🙂
  http://twoowlettes.be/tag/pinitmakeit/

 • Katrin 20 juli 2017 at 05:24

  Wat een ontzettend leuk idee! Jouw uitdaging is ondertussen wel anderhalf jaar oud, maar het thema blijft wel brandend actueel. Ik maak best wel veel van mijn opgeslagen pins, maar ben toch wel benieuwd of ik inderdaad 1 pin per week haal. Ik neem de uitdaging dus graag aan!
  Groetjes, Katrin

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×