• Moederschap 20 de wallen kreeg ik er gratis bij
  • Twee weken terug konden we zonder problemen elke morgen Estelle
  • Fragmenten uit een brief aan mezelf    Lieve
  • 9 maanden al t is te zeggen plus 9 maanden
  • Het was een zware avondspits Eentje waar ik af en
  • Wie me al een tijdje volgt weet dat ik een
  • Vandaag was een dag met een gouden randje Zomerse temperaturen
  • Vanavond slaapt ze met haar andere vrienden van op school

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Poging twee om rond te stikken!

17 mei 2013

Poging twee om rond te stikken!

17 mei 2013
Giraffen… vandaag waren ze de uitdaging! Deze morgen maakte ik er al eentje maar ik vond het eerder een mormel… Sowieso moest het dus opnieuw. Want de giraf is voor een kindje “Jorren” die net geboren is. En ook al zijn kleintjes nog niet zo kieskeurig, het moest toch beter… 
Ik sneed de giraf dus kapot, knipte een nieuw patroontje, voegde de details toe en dan stikken maar. Ik had mij wel geïnformeerd op facebook op wat ik moest letten. Ik kreeg goeie tips zoals heel traag stikken, voetje omhoog doen om stof te draaien maar altijd met de naald erin, zorgen dat je een lijn kan volgen, etc. 
De tips hebben geholpen. Het rond stikken lukte toch al iets beter. Er is nog werk aan de winkel, veel werk maar giraf twee ziet er al stukken beter uit. Het onzichtbaar dichtnaaien lukte ook beter maar ook daar is de opdracht: oefenen! 

Zoals Samson ooit zei: repeteren, repeteren, wie zijn best doet zal het leren, repeteren en studeren!!! 
Poging één, ondertussen kapot geknipt… 
Giraf twee, die er al veel beter uitziet! 

En zo is het weekend geworden! Ik wens iedereen alvast een heerlijk weekend toe! Met bovendien een dagje extra!!! 

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×