• Ik beken ik ben niet de meest georganiseerde moeder die
 • Vier jaar geleden kreeg ik voor het eerst een zoontje
 • Morgen vieren we feest de verjaardag van Estelle van vorige
 • Weet je nog? Die keer in ZuidAfrika? Die keer dat
 • Exit weekend maar wel voor het eerst sinds lang eentje
 • Mijn kleine Estelle 1 jaar oud!!! Vorig jaar was je
 • Hij en ik dat is alles delen in goeie en
 • Exact n jaar geleden en toen al wist ik dat

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Reizen in Australië: Jurien Bay & Sandy Cape

27 april 2018
Jurien Bay Sandy Cape

Reizen in Australië: Jurien Bay & Sandy Cape

27 april 2018

Jurien Bay Sandy CapeJurien Bay en zijn Sandy Cape is één van de plaatsen in Australië die ik nooit zal vergeten. We zijn bijna aan het einde van onze reis en al vanaf de eerste ontdekking wist ik dat deze plaats in mijn top drie eindigen zou. Jurien Bay ligt slechts op twee en een half uur rijden van Perth, wat volgens Australische normen niks is. We verbleven er na ons bezoekje aan the pinnacles en waren zo verkocht aan het plaatsje dat we op het einde van ons stukje reizen in West Australië er nogmaals voor kozen er te verblijven. Ik waarschuw trouwens nu al voor het aantal gebruikte foto’s in deze blogpost. #sorrynotsorry

Jurien Bay Sandy Cape Jurien Bay Sandy Cape Jurien Bay Sandy Cape Jurien Bay Sandy Cape
Wat je er te zoeken hebt? Vooral prachtige en verlaten stranden. Voor ons was dat alleen al een extreem pluspunt. Reken daar ook nog eens prachtig weer bij en prachtig blauw water en je begrijpt waarom we helemaal verkocht zijn.

Ik hoor je denken: maar prachtige en verlaten stranden, dat vind je toch overal in Australië? Klopt! Maar in Jurien Bay vind je ook zandbergen. En dat met bijna niemand moeten delen is gewoonweg geweldig.

Jurien Bay Sandy Cape Jurien Bay Sandy Cape Jurien Bay Sandy Cape Jurien Bay Sandy Cape Jurien Bay Sandy Cape

Geen spectaculaire dieren, geen spectaculaire bezoeken maar soms is de eenvoud van de natuur meer dan genoeg om overtuigend te zijn…

Oké, ik overdrijf misschien wat. Op sommige momenten kan het “druk” worden op Sandy Cape. Maar zelfs dan is het eigenlijk nog steeds erg rustig. Kies er vooral voor om er te kamperen. Er is geen elektriciteit en er zijn geen douches, maar de plaats heeft iets betoverend. De zonsondergang is geweldig. Maar vergeet vooral je wekker niet te zetten om de zon te zien opstaan… Wat je dan te zien krijgt, is met geen 10000 woorden te beschrijven. Met enkele foto’s probeer ik jullie alvast te overtuigen…

Verder kan je jezelf hier helemaal uitleven in en op het water en kan je zandborden huren… Wie heeft er eigenlijk sneeuw nodig als je hiervoor kan kiezen? Niemand toch? Om het bericht draaglijk te maken qua foto’s voeg ik nog een fotogalerij toe, dus wie meer wil zien moet gewoon maar even scrollen door de foto’s, haha!

Deze diashow vereist JavaScript.

Geen spectaculaire dieren, geen spectaculaire bezoeken maar soms is de eenvoud van de natuur meer dan genoeg om overtuigend te zijn…

4 Comments

 • Nathalie 27 april 2018 at 19:48

  Ik ben ZOOOOO jaloers ! Zo zalig

 • Sheena Blogt (Marijke) 28 april 2018 at 17:38

  Ik geniet hier zo hard mee met al jullie avonturen 🙂 Ik geloof dat ik al elke ochtend jullie instagram verslagjes bekeken heb, zo benieuwd ben ik naar waar jullie nu weer zitten en hoe het gaat. Wat een fantastisch land is het toch hé …. Een reis om nooit te vergeten! Zalig ook om zo lang samen te kunnen zijn met jouw gezin, zelfs al zal het misschien niet altijd even makkelijk zijn als het eruit ziet 🙂
  Ik hoop dat ik het land ook snel eens aan onze kinderen kan tonen. Misschien dat we dan toch ook eens de westkust doen, daar ben ik nog niet geweest omdat ik het gevoel had dat daar niet zoveel te zien valt maar jouw verslagjes hebben mij al veel reiskriebels gegeven 🙂

  • Liesellove 30 april 2018 at 16:06

   Aan de westkust is echt heel veel te zien 🙂 het is alleen lastiger reizen dan de andere kant wegens lange afstanden. Fijn dat je zo mee volgt 🙂 al is het bijna voorbij 🙁

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×