Simpel A-lijntje

Soms, heel soms, heb ik zin in bandwerk, dan knip ik in één keer eenzelfde project in verschillende stofjes. Komt perfect uit. Axelle deed weer…

by 
Soms, heel soms, heb ik zin in bandwerk, dan knip ik in één keer eenzelfde project in verschillende stofjes. Komt perfect uit. Axelle deed weer aan groeischeuterij waardoor haar kast terug wat uitbreiding verdiende. ’t Is nog steeds niet zo dat ze in haar blootje zal moeten rondlopen maar ah, deze moeder houdt van een goed gevulde en gevarieerde kast voor haar dochter. 
Bandwerk dus! Vijf a-lijnrokjes waarvan ik u vandaag al eentje toon. Axelle had niet zoveel zin om te poseren en wou eigenlijk alleen maar noten eten bij papa. De rest, dat komt nog wel een keer. 

Foto’s werden gemaakt met de grootste omkoperij die er maar bestaat: snoep en de belofte dat ze erna noten kreeg! Middenin de fotoshoot liep ze trouwens terug naar binnen om die noten op te eisen. 

Ik ben verliefd op dit stofje van Free Spirit. Bijzonder mooie kleuren gecombineerd met een stoere tijger. Het patroon van de stof zelf doet mij denken aan handwerk, de kruisjessteek ofzo. 

Het goed getrainde oog merkt misschien ook op dat Axelle haar haartjes geknipt zijn. Nu kort (allé of nog korter) in de hoop dat ze op een dag ook een mooie bos lange haartjes heeft. En de laatste foto… tjah, dat snoetje moest ik hier gewoon even delen! 
Schoentjes van Mannela de Juan bij Aap Noot Mies 
Kniekousen bij Kousen & Karton  

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.