• Exact n jaar geleden en toen al wist ik dat
  • Exit weekend maar wel voor het eerst sinds lang eentje
  • Mijn kleine Estelle 1 jaar oud!!! Vorig jaar was je
  • Morgen vieren we feest de verjaardag van Estelle van vorige
  • Ik adem diep in en probeer de positiviteit van de
  • Ik beken ik ben niet de meest georganiseerde moeder die
  • Weet je nog? Die keer in ZuidAfrika? Die keer dat
  • Hij en ik dat is alles delen in goeie en

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Social media buttons

8 mei 2013

Social media buttons

8 mei 2013
Ik ben helemaal gevallen voor blogland! Bloglovin ontdekte ik al eerder! Superhandig. Zo ontdekte ik daar deze morgen een berichtje van 3 is a party over social media buttons en daar was moi super content mee!
Op Great fun for kids vind je alle codes voor al die mooie social media buttons die je op van die mooie gestylde blogs tegenkomt! Wij kunnen dat dus vanaf nu ook! 🙂
Nog niet veel volgknopjes bij mij maar pinterest en bloglovin zijn voor mij tot nu tor in mijn korte blogleventje de belangrijkste!

Verder ben ik bezig met allerlei projectjes maar ik kan en mag daar niks over zeggen! Er staat wel al ergens iets op deze blog die eigenlijk een tipje van de sluier is… In juli wordt alles duidelijk als ukkiepukkie uit mijn buikje komt!


Liefs

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×