• Plots heb ik geen woorden meer Probeer ik sterk te
  • Algoritme of niet interesse of niet gepast of niet het
  • Gisteren was het Dday en dat kan je nogal letterlijk
  • Ergens ter wereld is er altijd een prachtige zonsondergang hoe
  • Zo plots mijn leven stil viel zo plots gaat het
  • Ik ben ziek maar laten we afspreken dat ik meer
  • Estelle  11 maanden oud  Stilaan bereid ik me
  • Omdat plaatjes uit de oude doos soms alles vertellen Omdat

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Social media buttons

8 mei 2013

Social media buttons

8 mei 2013
Ik ben helemaal gevallen voor blogland! Bloglovin ontdekte ik al eerder! Superhandig. Zo ontdekte ik daar deze morgen een berichtje van 3 is a party over social media buttons en daar was moi super content mee!
Op Great fun for kids vind je alle codes voor al die mooie social media buttons die je op van die mooie gestylde blogs tegenkomt! Wij kunnen dat dus vanaf nu ook! 🙂
Nog niet veel volgknopjes bij mij maar pinterest en bloglovin zijn voor mij tot nu tor in mijn korte blogleventje de belangrijkste!

Verder ben ik bezig met allerlei projectjes maar ik kan en mag daar niks over zeggen! Er staat wel al ergens iets op deze blog die eigenlijk een tipje van de sluier is… In juli wordt alles duidelijk als ukkiepukkie uit mijn buikje komt!


Liefs

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×