• Ons klein Estelletje oh zo klein nog maar zie ze
 • De thebirthposter hebben nog geen plaats in ons huisje want
 • BIRTHDAY GIRL Dat heb je dan wanneer je verjaart op
 • WIN Ik ga op reis en ik neem mee kleren
 • Conversatie Axelle Mama ik wil ook zo kunnen zwemmen
 • IT DOESNT GET MORE ICONIC THAN THIS Niet de
 • Ergens in die drukte besloot ik dat ik uit de
 • Grote vakantie dat is weg gejaagdheid weg met de wekker

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Stilte in Liesellove-Land!

8 oktober 2013

Stilte in Liesellove-Land!

8 oktober 2013
Het was u misschien al opgevallen… Stilte op de blog… Stilte in reacties op jullie blogs… Stilte!
Ook de naaimachine stond stil… Want het was druk! Bezoekjes hier, bezoekjes daar, sporten, feestjes en ga zo maar door… We kochten wel stof maar verder stilte…
Tot afgelopen zaterdag! 
Ik maakte de cape uit stof voor durf het zelvers. Maar niet tevreden… Ondanks de leuke projecten in het boek baal ik van de werkbeschrijving… En zo liep het dan ook mis, hier en daar… Uiteindelijk een draagbaar resultaat maar de volgende keer zal hij er stukken beter uitzien! Bovendien is het een zeer gevoelige stof! 
De foto’s zien er ook al niet te denderend uit maar alle we zijn terug vertrokken en er staat veel op mijn to-do-lijst! 😉
Nu nog wat blogs bijlezen en we zijn weer op ons plooi… 😉 
Liefs!
Stof:
– Voering: Guy’s naaicentrum
– Stoffenspektakel

7 Comments

 • Lieve 8 oktober 2013 at 18:26

  Het ziet er toch tof uit ze!

 • Sheena 9 oktober 2013 at 06:40

  Al bij al is dat toch nog een mooi resultaat geworden!

 • Mamadammeke 9 oktober 2013 at 13:58

  Hij is toch mooi geworden!

 • cecil vorage 9 oktober 2014 at 15:37

  Ik vind de stof super en wilde ook met dit patroon aan de slag, maar idd het boek heeft in mijn ogen ook geen fijne werkbeschrijving. Ik lees graag eens je tips bij dit patroon dan kunnen wij daar weer van leren.

 • Lies 11 februari 2016 at 14:00

  Ik lig hier met de stukken stof voor mijn neus het internet af te schuimen op zoek naar hulp voor het maken van de cape… Overal lees ik alleen maar hoe goed en hoe leuk het boek ‘Stof voor durf het zelvers’ is… Toegegven, het is een leuk boek, maar het doet zoooo’n deugd eindelijk eens te lezen dat ik niet de enige ben die moeite heeft met de beschrijvingen ? je hebt me van slag de moed gegeven om er gewoon aan te beginnen en mijn jongste dochter is blij met alles wat ik aflever, gelukt of niet!

  • Liesellove 11 februari 2016 at 14:09

   haha, het boek is wat het zegt he stof voor durf het zelvers 😉 in het begin is het dus soms serieus zoeken maar kijk je komt er zeker wel als je er gewoon aan begint en dan leer je nog kei veel en binnenkort spreek je ook vol lof over de boeken 🙂

   • Lies 12 februari 2016 at 17:18

    De cape is intussen prachtig gelukt, ik spreek dus al vol lof over mezelf ?

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×