• Conversatie Axelle Mama ik wil ook zo kunnen zwemmen
 • WIN Ik ga op reis en ik neem mee kleren
 • De thebirthposter hebben nog geen plaats in ons huisje want
 • Grote vakantie dat is weg gejaagdheid weg met de wekker
 • IT DOESNT GET MORE ICONIC THAN THIS Niet de
 • Ons klein Estelletje oh zo klein nog maar zie ze
 • BIRTHDAY GIRL Dat heb je dan wanneer je verjaart op
 • De eerste week van de vakantie zetten we in met

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Stofjes uit Japan!

10 juni 2013

Stofjes uit Japan!

10 juni 2013
Een tijdje geleden ontdekte ik deze Japanse site. Ikke dolblij! Veel stofjes van Michael Miller… En toevallig vind ik die stofjes fantastisch! Nog meer fantastisch: de voorraad van de kabouterstof… En we kunnen nog beter: goedkoper dan de Belgische en Nederlandse leveranciers van deze stofjes… Bovendien zijn de verzendkosten vanaf 60€ gratis!!! 
Voor ik me helemaal liet gaan in het bestellen van stof, ging ik op internet op zoek naar wat informatie omtrent douanekosten. Want als het daar goedkoop is maar je betaalt er hier veel kosten op, dan is geduldig wachten op zo een bestelling nogal zinloos. Ik besliste op basis van die info om geen al te groot pakket aan te kopen en net die hoeveelheid te bestellen waardoor ik aan gratis verzendingskosten zat.
Via de site word je op de hoogte gehouden wanneer je pakje vertrekt en waar het zit. Je moet wel even geduld hebben voor het pakje aankomt maar deze morgen ging de bel… Ik wist onmiddellijk dat is de postbode en ja, hoor… daar stond hij met mijn pakje! En het goeie nieuws: geen douanekosten! Zelf houden ze daar blijkbaar ook rekening mee, want de waarde van het pakje zetten ze ook iets lager.
Ik ga me alvast verdiepen in de buitenlandse sites want ik heb me toch wel heel wat centjes bespaard en dus kan ik ook meer stof kopen… 😉 De buitenlandse-aankoop-ervaringen zal ik hier bijhouden… Binnenkort voeg ik een pagina toe met leuke links die ik doorheen de tijd kan aanvullen… Allé binnenkort, je moet dat interpreteren zoals de aankondiging van mijn give-away… In gedachten ben ik daar al volledig mee bezig… Tijd vinden en het op de blog krijgen dat is nog iets anders… 😉
Liefs,
Lies

13 Comments

 • mANdarien 10 juni 2013 at 20:55

  Altijd spannend he, op je stofjes wachten uit het buitenland ! Als ik door mijn voorraad ben probeer ik het daar misschien toch ook eens. Tof dat je geen douanekosten had. Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat fabriceren !

 • MamaJo 11 juni 2013 at 06:58

  Ik heb het ook nog niet gedurfd… Hoe lang heb je dan uiteindelijk moeten wachten op de stofjes?

  • Liesellove 11 juni 2013 at 17:01

   Viel best mee. Drie weekjes nog niet… 🙂

 • Bie Frul 13 juni 2013 at 21:20

  Ik ga er zeker morgen ook een bestelling plaatsen .. super leuk stofjes gezien , bedankt voor de mega tip !
  Liefs biefrul

 • De kopspeldekes, Greta en Sofie 19 juni 2013 at 08:28

  Ik heb hier net je site ontdekt. Er staan boordevol leuke dingen op (nieuwe dosis inspiratie) 🙂 Ik vroeg me bij dit bericht af of je naast de prijs van je stofjes nog extra kosten hebt moeten betalen?

  Groetjes,
  Sofie
  http://dekopspeldekes.blogspot.be/

  • Liesellove 19 juni 2013 at 10:50

   Sofie,
   De stofjes worden daar gratis verzonden vanaf 60 euro. Verder heb ik geen douanekosten moeten betalen. Ik denk wel dat je best geen gigantische hopen stof in één keer mag laten komen.

   Groetjes
   Lies

  • De kopspeldekes, Greta en Sofie 19 juni 2013 at 11:36

   Hey Lies,

   Bedankt voor het vlugge antwoord!! Ik dacht dat er bij sommige nog extra kosten waren naast de douanekosten. Moet je bijvoorbeeld de 21%BTW niet apart bij aflevering aan de postbode betalen? (Sorry voor de vele vragen, ik ben echt een leek op dat vlak…)

   Maar eerlijk, die shop…wat een keuze…

   Groetjes,
   Sofie

  • Liesellove 19 juni 2013 at 11:50

   Hoi,

   Die shop is zalig hé… 🙂 Soms moet je inderdaad douanekosten betalen… Omdat ik daar ook voor vreesde heb ik eerst wat opzoekingswerk gedaan. Ze raden aan geen grote hoeveelheden te bestellen. Als je voor 500 euro stof koopt, zal dat een groot pak zijn, en dan is de kans nog wel eens groot dat ze gaan controleren en je aan de postbode inderdaad moet betalen.

   De BTW heb ik dus niet moeten betalen. Op het pakje hadden zij een waarde van 21 euro gezet. Laag genoeg dus… Zo een pakje halen ze er denk ik dan niet uit voor controle bij de douane. Ik las ook al op veel andere site's dat als je er een beetje op let je meestal geen kosten meer hebt. Wees niet kwaad op mij als dat toch gebeurd… maar bij de site die ik bestelde leverde het dus geen problemen op!

   Groetjes en veel plezier met het aankopen van stof! 😉

  • De kopspeldekes, Greta en Sofie 19 juni 2013 at 11:57

   Thanx!!!
   Ik ben hier volop aan het kiezen met je goede raad in mijn achterhoofd!! Ik ben het als een mantra aan het opzeggen (niet te veel in één keer, niet teveel in één keer, …) Ojee, dit wordt moeilijk!!

   PS: vanaf nu heb je nog een volger bij 🙂

   Groetjes en bedankt voor de tips!!

 • Els Maes 5 juli 2013 at 19:56

  Ik heb gisteren ook een bestelling gedaan! ik laat hier nog weten of ik het al dan niet 'vlaggen' had met douanekosten 🙂

  • Els Maes 21 juli 2013 at 20:46

   helaas pindakaas!Het stoffengeluk lacht mij niet steeds toe. Een pakketje van 80 euro, waar ze slechts een waarde van iets van 30 euro hadden op gezet. 15 euro douanekosten moeten betalen, helaas doet de lieve post hier dan nog eens 12 euro 'verwerkingskosten' bij dus 27 euro extra moeten betalen. Het is toch altijd gewoon een beetje geluk hebben! Toch nog steeds heel blij met de stofjes die hier nu naar mij lonken 🙂

 • Vivke Eersels 7 januari 2014 at 18:37

  hoi, ik zie misschien niet goed, maar waar vind ik die link van die stoffen?

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×