Tous Ensemble & nieuwe huiskamer-workshops!

Indien u het nog niet wist, ik ben een voetbalfan. ’t Is te zeggen, dat voetbalgedoe der Belgische clubs, daar pas ik meestal voor. Maar de…

by 

Schermafbeelding 2016-06-21 om 20.58.29Indien u het nog niet wist, ik ben een voetbalfan. ’t Is te zeggen, dat voetbalgedoe der Belgische clubs, daar pas ik meestal voor. Maar de matchen op Europees niveau kan ik wel smaken. Ik houd nu éénmaal van wereldgoals en hier ter lande moet je daar meestal lang op wachten. Spijtig dat al die Belgische voetbaltalenten zo goed als overal spelen, behalve in België. Maar dat heeft iets met de Belgische budgetten te maken zeker? *schaterlach*

Voetbal vormt dan ook het thema van mijn nieuwste creaties. Het is u allicht niet ontgaan dat het Europees Kampioenschap op dit eigenste moment doorgaat? Zelfs niet als u een compleet-niet-voetbal-liefhebbende-lezer-van-deze-blog bent? Of dacht u dat plots al die Belgische vlaggen aan de gevels prijken omwille van ons Nationalistisch Eergevoel? Ik beken, er hangt ook hier éne, maar ik ben echt blij een Belg te zijn, net zoals ik blij ben met onze Belgische nationale ploeg. (Oké, na de match tegen Italië misschien iets minder maar daar zwijgen we over.) Logischerwijs kijken manlief en ik compleet verkleed naar onze matchen, zelfs als we gewoon thuis voor de buis zitten. IMG_2705IMG_2711Dat verkleden, ’t is niet echt stylisch en dus had ik plots een top-idee. Ik durf dat van mijn eigen zeggen, hoe straf is dat? Ik knipte twee keer een Linden Sweater in zwarte sweaterstof. Ja, twee keer. Mijne vent draagt dus een damespatroon maar had ik dat hier niet gezegd, dan had u dat toch nooit doorgehad zeker? Raglan is raglan, dat vind ik er van… *schaterlach* Voor hem verlengde ik de sweater wel met 10 cm. En verder liet ik de cameo zijn werk doen… Tous Ensemble dus, ook al was mijne vent net iets enthousiaster over dat idee zaterdag dan tijdens de fotoshoot. IMG_2718Uiteindelijk liet hij zich wel even gaan, al moest hij zich allicht net als ik er een beetje over zetten dat al onze Gentse buren gewoon meekijken naar het maken van onze foto’s… *schaterlach*
IMG_2706IMG_2745IMG_2810 (1)Ook goesting gekregen om een gepersonaliseerde sweater te maken? Dan heb ik goed nieuws want wederom plan ik enkele huiskamer-workshops. Vandaag maak ik alvast de data voor de sweaterworkshop bekend, later deze week volgen dan de andere workshops! Interesse in het maken van een sweater? Lees dan gewoon nog even verder… 

Tijdens de huiskamer-workshop gaan we aan de slag met sweaterstof en flex/flockfolie. We overlopen alle stappen in het maken van een sweater, waarbij je tips krijgt om tot de perfecte afwerking te komen! Om helemaal mee te zijn met de laatste trends, werken we de sweater met een eigen opschrift, naar keuze, af. Maak je liever een sweater zonder opschrift? Geen enkel probleem, dat kan evenzeer! Na de huiskamer-workshop ga je naar huis met een afgewerkte, hippe sweater en de nodige skills om thuis nog vele exemplaren te maken.

Datum
– Donderdag 4 augustus 2016 van 18u30 tot 22u30
Waar? 
Huiskamer Liesellove te 9000 Gent, Burggravenlaan 266
Voor wie? 
Enige basiskennis naaien is vereist, maar zij die nog nooit met sweater- en boordstof werkten zijn uiteraard welkom.
Kostprijs? 
€55/workshop
Inbegrepen: het patroon van de sweater, flock/flexfolie voor het maken van één opschrift, gebruik overlock, snijmachine en strijkijzer, drankjes en lekkernijen.
Zelf nog mee te brengen: naaimachine en alle gebruikelijke naaibenodigdheden & stof!

Inschrijven of verdere vragen via lieselot.ds@gmail.com 
Beperkt aantal plaatsen zodat iedereen de nodige ondersteuning krijgt en het een gezellige boel wordt!

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.