• Mijn kleine Estelle 1 jaar oud!!! Vorig jaar was je
 • Ik adem diep in en probeer de positiviteit van de
 • THEY ARE GOLD 50 van datgene wat me altijd
 • Ik beken ik ben niet de meest georganiseerde moeder die
 • Exact n jaar geleden en toen al wist ik dat
 • Exit weekend maar wel voor het eerst sinds lang eentje
 • Hij en ik dat is alles delen in goeie en
 • Er was een tijd dat ik me druk maakte om

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Veilig slapen met Aerosleep

28 januari 2019
veilig slapen met Aerosleep

Veilig slapen met Aerosleep

28 januari 2019

Wie kinderen krijgt, kan er niet om heen. Nog voor je allereerste baby’tje geboren wordt, denk je na over veilig slapen. Want je hoort allerlei verhalen en je wil nu éénmaal het beste voor je kleintje. Zo was ik toch ingesteld. Dus toen ik zes jaar geleden zwanger was van Axelle liet ik me in een babyzaak grondig informeren. Daar werd me toen al Aerosleep aangeraden.

Natuurlijk zocht ik zelf online ook allerlei informatie op. Ik koos voor datgene wat me in de winkel geadviseerd werd: de Aerosleep-matras + matrasbeschermer en hoeslaken(s). Al die jaren later slapen de kleintjes hier nog steeds op Aerosleep. Toen ik vorige zomer van hen de vraag kreeg ambassadeur van hun producten te worden, zag ik dat dadelijk zitten. Want wat werkt er beter dan wanneer je al jarenlang tevreden gebruiker bent van een product?

Je kindje veilig laten slapen doe je door rekening te houden met een aantal algemene voorschriften.

In de afgelopen periode kreeg ik met regelmaat vraag via Instagram-stories, waarom ik zo een fan ben van deze producten en hoe dat nu zit met veilig slapen. Bij deze enkele tips en wat extra info…

Je kindje veilig laten slapen doe je door rekening te houden met een aantal algemene voorschriften. Denk maar aan niet roken in de slaapkamer of in de omgeving van je baby, zorgen voor een ideale kamertemperatuur (18° C.), knuffels en kussens niet bij het baby’tje leggen en je baby op zijn/haar rugje in het bedje leggen.

“Maar op welk vlak kunnen de producten van Aerosleep dan een verschil bieden?” hoor ik je denken. De matrasbeschermer (in combinatie met het hoeslaken) van Aerosleep heeft een speciaal ontworpen 3D-structuur. Deze zorgt ervoor dat je kindje altijd vlot kan blijven ademen, ook wanneer het op zijn/haar buikje terecht komt en met zijn gezichtje in de matras ligt. Deze luchtdoorlaatbare werking zorgt dus voor een extra veiligheid bij het slapen en onderscheidt zich hiermee van andere, standaard producten. Het is wel belangrijk de matrasbeschermer te gebruiken in combinatie met de hoeslakens van Aerosleep. Gewone katoenen hoeslakens nemen vocht op en zijn niet geperforeerd waardoor de werking van de AeroSleep matrasbeschermer afgeremd wordt.

Door met heel wat zaken rekening te houden kan je als ouder zelf met een geruster hart slapen. Een aantal zaken kan je helaas nooit uitsluiten maar daar waar je wel invloed op hebt, daar ga je toch gewoon voor he?!? Bovendien is er nog één extra pluspunt van de matrasbeschermer: de matras wordt goed beschermd tegen vocht afkomstig van bijvoorbeeld zweet. Optimale bescherming dus voor zowel je kindje als het materiaal. Win, win!

Verder biedt Aerosleep ook kussentjes aan die volgens hetzelfde principe werken en bedbumpers. Een kussen hoef je echter pas te gebruiken wanneer je kindje ouder is. Meestal merk je het op wanneer ze zelf iets onder hun hoofd beginnen te leggen. Een bedbumper gebruiken wordt vaak afgeraden omwille van het vrijuit ademen. De bedbumper van Aeresleep is echter op dezelfde manier opgebouwd als de matrasbeschermer waardoor de ademhaling niet beperkt wordt. Heb je de dus een kindje dat zich vaak stoot aan de rand van zijn/haar bedje? Dan is deze bedbumper zeker een oplossing.


Ik ben alvast al jaren overtuigd, hopelijk jullie nu ook?!?

1 Comment

 • Eline van Sukhi.nl 28 januari 2019 at 21:04

  Wat een prachtige foto’s van Estelle!
  Je ziet dat ze het naar haar zin heeft in haar bedje :).

  Groetjes,
  Eline van Sukhi.nl

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×