Personal

Vergeet me nietje

vergeet me nietje dementie audio podcast

Deze keer geen blogpost vol woorden. Geen aaneenschakeling van letters, die meestal in sneltempo getypt worden. Zelfs scoren in Google zal minimaal zijn, want die houdt niet van pagina’s met weinig woorden. Maar soms is er meer dan dat. Zet je dus even achterover, druk op play en sluit je ogen. Ik presenteer je mijn audio-opdracht voor school: “Maak een audiofragment van 3 minuten lang met een plant in de titel en een vreemde en iets bruisend in het verhaal.” 

 3 Comments

 • Reply
  Karen
  11 december 2017 at 07:22

  Mooi gemaakt. Aangrijpend.

 • Reply
  Goofball
  13 december 2017 at 13:18

  Mooi en confronterend omdat ik met dit thema in mijn familie ook volop te maken heb. Hiervan had ik best wel een langere podcast willen beluisteren.

 • Reply
  eskonpeupejer
  11 oktober 2018 at 09:04

  ik hoor nu pas die podcast ! heel mooi gedaan ! heel pakkend ! terecht dus de primus van de klas !!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.