• De thebirthposter hebben nog geen plaats in ons huisje want
 • Grote vakantie dat is weg gejaagdheid weg met de wekker
 • Onlangs vroeg iemand op bezoek mij of ik dat ben
 • Hoe zomeravonden er standaard bij kinderen moeten uitzien
 • BIRTHDAY GIRL Dat heb je dan wanneer je verjaart op
 • WIN Ik ga op reis en ik neem mee kleren
 • Ergens in die drukte besloot ik dat ik uit de
 • Conversatie Axelle Mama ik wil ook zo kunnen zwemmen

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Vier het leven: Céleste is twee!

26 april 2019

Vier het leven: Céleste is twee!

26 april 2019
Verjaardag Céleste

Verjaardag Céleste Op 22 maart werd Céleste twee jaar. Amper te geloven. Waar is al die tijd naar toe? Van dat kleine baby’tje dat supersnel ter wereld kwam groeide ze uit tot een pittige peuter. Eentje die weet wat ze wil. Dat we daar nog verhalen gaan kunnen over schrijven, dat weet ik wel zeker. We vierden natuurlijk feest. Met een barbecue, zelfgemaakte taart en natuurlijk ook cadeautjes. Daar was ze trouwens dadelijk erg duidelijk over. Die deelt ze niet. Gelijk heeft ze. Al hadden de anderen bijzonder veel interesse… En natuurlijk: ze had ook een zelfgemaakte jurk aan. Eentje die ik de avond voordien nog snel inéén naaide.

Zoals zo vaak koos ik voor een Tinny Dress, maar ik paste het rugpand aan. Geen blinde rits. Wel een open rug met bovenaan een sluiting. Het stofje komt van bij de Stoffenkamer. Mijn vaste plaats om stofjes te halen. Toen ze de jurk aantrok, maakte mijn hart trouwens een sprongetje. Zo mooi vind ik hem…

Maar bon, voor nu laat ik gewoon de beelden spreken…

Verjaardag Céleste
Axelle maakte een tekening speciaal voor haar zusje!

Verjaardag Céleste
Verjaardag Céleste Verjaardag Céleste Verjaardag Céleste

 

Verjaardag Céleste
De BlaBla Blocks van Vtech zijn hier al een tijdje een voltreffer. Daarom kreeg Céleste voor haar tweede verjaardag de treinset cadeau. Niemand had toestemming om hem aan te raken… Let vooral ook op dat chocomondje!
Verjaardag Céleste
Zusjes…
Heerlijk weertje en dus perfect voor een barbecue en gewoon chillen met die billen.

Verjaardag Céleste Verjaardag Céleste Verjaardag Céleste Verjaardag Céleste
Verjaardag Céleste

Verjaardag Céleste
De jarige mag de zelfgemaakte taart voorproeven!

1 Comment

 • withlovebyeva 27 april 2019 at 07:54

  Die foto’s met de taart zijn zalig!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×