Verplichte rust!

Even een sneetje of twee maken, ijzerwerk metschroevendraaiers verwijderen, dichtnaaien en hupsakee af van alle onnatuurlijke toestanden in mijn lijf!  Maar nu rust, verplicht! Even…

by 
Even een sneetje of twee maken, ijzerwerk metschroevendraaiers verwijderen, dichtnaaien en hupsakee af van alle onnatuurlijke toestanden in mijn lijf! 
Maar nu rust, verplicht! Even niet naaien en vooral veel met de voet omhoog. We blijven wel bezig met enkele kleine prullen en verder bracht de Sint mij dit…
La maison Victor, het allernieuwste tijdschrift voor zelfmaakmode! Wat een aanrader… Heerlijk om door te bladeren, inspirerend en prachtige jurkjes voor dames… Maar ook de mannen worden in dit tijdschrift niet vergeten. Ik zou zeggen: kopen, die handel!
Ondertussen loopt nog steeds mijn Veritas-give-away en dit nog tot 8 december!!!
Liefs! 

11 comments

  1. Ik heb dat tijdschrift toevallig vanavond ook ingekeken bij iemand die het had gekocht. Mooi hรจ?
    Veel beterschap. Hopelijk ben je snel weer letterlijk en figuurlijk op de been!

  2. Amai dat is ook niet niets wat ze daar uit uw enkel gehaald hebben, brrr! Goed dat je daar al vanaf bent ๐Ÿ™‚ Hopelijk valt het rusten wat mee. Dat boekje wil ik ook wel hebben, straks eens naar op zoek gaan. Ik had er al van gehoord maar ik wist niet dat het ondertussen al in de winkels lag.
    Spoedig herstel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.