Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Washi Tape & Happy Pills!

28 juli 2013

Washi Tape & Happy Pills!

28 juli 2013
Even geleden ontdekte ik de alom gekende Washi Tape. Voor ik aan de slag ging met pinterest had ik er eigenlijk nog nooit van gehoord… 
Toen ik onlangs in de Hema liep, ontdekte ik hun assortiment Washi Tape en schafte ik mij bijgevolg enkele rolletjes aan. Dit weekend kwamen ze voor het eerst van pas. 
Ik maakte last minute enkele kaartjes, deels ge├»nspireerd op pins van pinterest. 
Verder gebruikte ik het ook om een pot te pimpen. Dit op basis van het happy pills idee, dat wij ooit ontdekten in Barcelona. Daar kon je snoepjes kopen in leuke verpakking, onder de naam happy pills, en dit ter gelegenheid van gelijk wat… Ondertussen heb je ook een winkel in Gent (tegenover het stadhuis) en ik dacht dat er ook eentje in Antwerpen te vinden is. Maar omdat ik geen tijd had, maakte ik een vereenvoudigde versie om iemand veel beterschap te wensen. 
En zo zijn we toch weer wat creatief geweest ook al moest alles behoorlijk snel gaan… Verder ben ik in mijn hoofd al bezig met een nieuw naaiproject en het aankopen van stof… Maar de hitte heeft mij en mijn dochter de afgelopen dagen de das om gedaan… Bijgevolg op creatief vlak weinig uitgespookt. Maar nu alles op zijn effen komt… Volgt er wel snel weer iets, in stappenplan weliswaar… ­čśë
Liefs,
Lies! 

2 Comments

 • De kopspeldekes, Greta en Sofie 31 juli 2013 at 19:51

  Leuk gedaan!! Het geeft me inspiratie…

 • De hobby droom 18 augustus 2013 at 10:10

  leuke kaartjes heb je gemaakt.
  wij zijn gelijk volger geworden.
  kom je ook een keertje bij ons langs?gezellig.

  lieve groetjes, de hobby droom.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×