DIY

We haalden het naaimachinetje nog eens boven…

Vandaag 38 weken. Dat staat gelijk aan afwachten tot wanneer mevrouwtje van plan is te komen… Ze bezorgd me alvast slapeloze nachten en harde buiken… Bij die laatste vraag ik mezelf dan af: is dat een voorteken dat ze nu snel zal komen? Of gaat ze ons toch nog even laten wachten? 
In afwachting haalde ik de naaimachine nog eens boven om een klein projectje uit te voeren… Geen grootste dingen meer op dit moment, want het lijf kan dat niet meer aan. Ik maakte de omkeerbare kleenex-doos-hoes volgens haar beschrijving. 
Omdat ik die omkeerbaarheid niet echt nodig acht, gebruikte ik gewone oranje stof voor de binnenkant. Een simpel project dat in no time geklaard was! Maar zo heb ik toch nog eens genaaid… Mijn eigen label vergat ik toe te voegen en de doos is niet van kleenex waardoor ze niet helemaal past. (Andere uitsnijding bovenaan.) 

Verder is het huisje proper opgekuist. Het park staat klaar. Het bedje nog niet maar dat mag manlief vandaag of morgen in orde brengen… Er staat nog wat was te wachten en vooral mijn valies is nog niet helemaal af… Die moet ik misschien toch maar snel in orde brengen… πŸ˜‰ 
Liefs,
Hoogzwangere Lies… πŸ˜‰ 
Stof: Sammtex Tielt. 
Bias: Veritas. 


8 Comments

 • Reply
  Marieke
  1 juli 2013 at 10:36

  geniet van dit laatste stukje zwangerschap!

 • Reply
  Vietje
  1 juli 2013 at 10:39

  maak maar uw valies klaar, want de laatste weken zijn ook de laatste dagen… ik beviel van Femke al op 37weken…

 • Reply
  Sheena
  1 juli 2013 at 12:49

  En ik beviel op 38 weken πŸ˜‰ Maar ik heb een beetje vals gespeeld want bij mij werd het toen ingeleid.
  Maar toch .. de laatste dagen zijn aangebroken πŸ™‚ Nog efkes!

 • Reply
  Liesellove
  1 juli 2013 at 13:03

  Ik weet het, moet dringend die valies klaar hebben πŸ™‚

 • Reply
  MBM
  1 juli 2013 at 17:58

  ik ben ook drie keer bevallen op 38 weken dus hop hop hop! Valiesjes klaar maken πŸ™‚ Ik had er telkens twee staan, eentje met mijn spullen en een mini valiesje met die spulletjes voor het mini'tje πŸ™‚
  En harde buiken willen niet daarom altijd iets zeggen want ik had al van heel vroeg tijdens de zwangerschap harde buiken. Dat is een teken van je lichaam dat je moet rusten πŸ˜‰

 • Reply
  Nys Elke
  1 juli 2013 at 18:19

  ook hier veel harde buiken gehad en ook de raad gekregen om veel te rusten, hoewel die harde buiken toch echt toenamen naarmate de bevalling dichterbij kwam (al wist ik dat toen nog niet)
  Ik tel mee af; zΓ³ spannend om je toch nog te kunnen volgen in je (hopelijk) laatste dagen…

  madebyelke.blogspot.be

 • Reply
  vee
  1 juli 2013 at 18:29

  Dat wachten op het einde was zoooooooo saai, en bij elk pijntje dacht ik : ja nu is het begonnen
  En dan lieten die mij nog langer dan gepland wachten…….
  De pestkoppies

 • Reply
  Mamadammeke
  2 juli 2013 at 02:36

  Nog even geduld!
  *groetjes van een vroedvrouw met nachtshift en even een rustig momentje ;)*

 • Leave a Reply