DIY

We hebben een winnaar!

Met vertraging, meer dan vertraging want u zag het misschien al: ik poste vrijdag de winnaar niet van onze give-away! Niet omdat ik het nog niet wist maar mijn blogplanning liep een beetje in het honderd. Lang leve de ziektekiemen! 
Maar bij deze… 
Sofie, jij hebt de stofjes gewonnen! En aangezien we samen naailes volgen, veronderstel ik dat ik ze naar de volgende les mag meebrengen?!? πŸ˜‰
Een prettige maandag gewenst! 
En tot blogs! πŸ˜‰1 Comment

 • Reply
  De kopspeldekes, Greta en Sofie
  13 oktober 2014 at 08:25

  Proficiat!! Toen ik Sofie zag, begon mijn hart even sneller te slaan, mijn hart maakte een sprongetjes…maar toen zagen we dat het om een andere Sofie ging… Maar toch een dikke proficiat aan mijn naamgenoot πŸ™‚

  http://dekopspeldekes.blogspot.be/

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.