• Er was een tijd dat ik me druk maakte om
 • Mijn kleine Estelle 1 jaar oud!!! Vorig jaar was je
 • THEY ARE GOLD 50 van datgene wat me altijd
 • Ik beken ik ben niet de meest georganiseerde moeder die
 • Exit weekend maar wel voor het eerst sinds lang eentje
 • Exact n jaar geleden en toen al wist ik dat
 • Ik adem diep in en probeer de positiviteit van de
 • Hij en ik dat is alles delen in goeie en

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

We hebben een winnaar!

13 oktober 2014

We hebben een winnaar!

13 oktober 2014
Met vertraging, meer dan vertraging want u zag het misschien al: ik poste vrijdag de winnaar niet van onze give-away! Niet omdat ik het nog niet wist maar mijn blogplanning liep een beetje in het honderd. Lang leve de ziektekiemen! 
Maar bij deze… 
Sofie, jij hebt de stofjes gewonnen! En aangezien we samen naailes volgen, veronderstel ik dat ik ze naar de volgende les mag meebrengen?!? 😉
Een prettige maandag gewenst! 
En tot blogs! 😉

1 Comment

 • De kopspeldekes, Greta en Sofie 13 oktober 2014 at 08:25

  Proficiat!! Toen ik Sofie zag, begon mijn hart even sneller te slaan, mijn hart maakte een sprongetjes…maar toen zagen we dat het om een andere Sofie ging… Maar toch een dikke proficiat aan mijn naamgenoot 🙂

  http://dekopspeldekes.blogspot.be/

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×