• BIRTHDAY GIRL Dat heb je dan wanneer je verjaart op
 • De thebirthposter hebben nog geen plaats in ons huisje want
 • WIN Ik ga op reis en ik neem mee kleren
 • Grote vakantie dat is weg gejaagdheid weg met de wekker
 • Conversatie Axelle Mama ik wil ook zo kunnen zwemmen
 • Ergens in die drukte besloot ik dat ik uit de
 • Hoe zomeravonden er standaard bij kinderen moeten uitzien
 • Onlangs vroeg iemand op bezoek mij of ik dat ben

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

We hebben een winnaar!

13 oktober 2014

We hebben een winnaar!

13 oktober 2014
Met vertraging, meer dan vertraging want u zag het misschien al: ik poste vrijdag de winnaar niet van onze give-away! Niet omdat ik het nog niet wist maar mijn blogplanning liep een beetje in het honderd. Lang leve de ziektekiemen! 
Maar bij deze… 
Sofie, jij hebt de stofjes gewonnen! En aangezien we samen naailes volgen, veronderstel ik dat ik ze naar de volgende les mag meebrengen?!? ๐Ÿ˜‰
Een prettige maandag gewenst! 
En tot blogs! ๐Ÿ˜‰

1 Comment

 • De kopspeldekes, Greta en Sofie 13 oktober 2014 at 08:25

  Proficiat!! Toen ik Sofie zag, begon mijn hart even sneller te slaan, mijn hart maakte een sprongetjes…maar toen zagen we dat het om een andere Sofie ging… Maar toch een dikke proficiat aan mijn naamgenoot ๐Ÿ™‚

  http://dekopspeldekes.blogspot.be/

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×