• Moederschap 20 de wallen kreeg ik er gratis bij
 • Jij die ooit niet wist of je berhaupt wel kinderen
 • Goeiemorgen! Op reis zijn dat staat voor ons standaard gelijk
 • Deze week is het Week van de bij en dat
 • Wie me al een tijdje volgt weet dat ik een
 • Fragmenten uit een brief aan mezelf  Lieve
 • HOE VAKANTIE ER MOET UITZIEN We worden vaak voor gek
 • Na een stevige wandeling waarbij we vaak ons evenwicht moesten

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

We zijn weer gestart…

17 juli 2013

We zijn weer gestart…

17 juli 2013
De naaikriebels blijven hangen ook al is het hier nu veel drukker sinds de komst van ons klein ukkepukje! 😉 Door de nieuwe tijdsindeling naai ik nu in stapjes en dat vind ik best ok! Op het programma het omkeerbaar zonnehoedje naar patroon van Miek K. Dag 1 printte ik het patroon af, dag 2 las ik de instructies, dag 3 (enkele dagen later wegens groeispurt) koos ik de stofjes en dag 4 knipte ik alles uit. Eind deze week start ik met het naaien ofwel volgende week afhankelijk van de drukte… 
Naaien in stapjes…
Hoe doen jullie dat? De combinatie van baby’s en naaien? Zeer benieuwd… 😉
Liefs,
Lies
Stof: Sammtex Tielt

20 Comments

 • Khadetjes 17 juli 2013 at 09:30

  Je hebt het ritme al helemaal te pakken!
  Hier geen baby's maar kleuters… en ik naai ook in stukjes en brokjes (lukt prima, aan letters moet ik niet denken op die manier). Of ik naai 's avonds als ze in bed zitten – bij jou nog even geen optie 😉
  … dat zonnehoedje ziet er al veelbelovend uit!

 • BananenPrinses 17 juli 2013 at 09:50

  Hier ging dat in het begin ook heel moeizaam en in stukjes! Maar eens ze iets ouder worden heb je overdag al wel een een uurtje of 2 tijd tijdens hun dutjes..

 • Lieve 17 juli 2013 at 10:06

  het ziet er wel tof uit! 🙂

  Lieve

 • vee 17 juli 2013 at 10:22

  Wachten tot ze groot zijn….

 • Jelle van der linden 17 juli 2013 at 10:25

  Hey ,
  Naaien en baby's, dat is bij mij nooit gelukt …

  Naaien en peuters, dat lukt al wat beter 🙂 Vooral dat middagslaapje van 1-3 was bij mij het ideale moment.

  groetjes
  Jelle
  lokakid.blogspot.be

  ps. Ik kende je ook nog niet, maar bij deze ook volger 🙂

 • De wereld van Sofie 17 juli 2013 at 12:09

  tijdens de dutjes 😉 Nog even geduld, binnenkort slaapt jouw ukkepuk ook langere dutten en kan je naar hartenlust naaien! Op een bepaald moment deed ik projectje na projectje (en werden de mensen zot op facebook van mijn overload aan foto's 😉
  Mooi stofje trouwens enne congrats met jouw doopsuiker!! MEGAmooi!

  • Liesellove 18 juli 2013 at 06:36

   Axel jij bent een motiverend voorbeeld dat het wel kan 🙂

 • Sheena 17 juli 2013 at 12:16

  Bij mij is het ook wachten tot het middagdutje of tot hij 's avonds gaan slapen is. Of manlief inschakelen wanneer ik echt iets wil afwerken. Maar ook hier gaat alles in stapjes. We moeten wat geduld hebben 🙂

 • Davina Briers 17 juli 2013 at 15:36

  Oh, je stofjes zien er alvast goed uit 🙂 Tijdens dutjes probeer ik ook wat te naaien, of 's avonds als ze aan hun nacht begonnen zijn. Of als ik eens thuis ben en ze naar de crèche is (oh, nu voel ik me even een slechte moeder…) Het is gelukkig een projectje dat niet veel tijd in beslag neemt, veel naaiplezier!

 • Mamadammeke 17 juli 2013 at 18:22

  Hier wordt ook in brokken en beetjes genaaid 😉

 • Sandra Stoft 17 juli 2013 at 18:52

  Hier pas beginnen naaien toen de kleine man al bijna 1 jaar was dus geen echte tips. Maar het lijkt alsof je al op goede weg bent met je stappenplan 🙂

 • Mama Ka 17 juli 2013 at 20:21

  Ons meisje is nu bijna 15 maanden en pas nu kan ik af en toe naaien. En dan nog op voorwaarde dat mijn wederhelft op Ella past. Tijdens de dutjes naaien vind ik zo moeilijk omdat er meestal vanalles moet gedaan worden in huis. En eerlijk…ik ben vaak te moe om te beginnen naaien als ze slaapt.

  • Liesellove 18 juli 2013 at 06:37

   Vermoeidheid valt hier mee en huishouden lukt me precies wel…. Heb natuurlijk wel een kleintje dat makkelijk slaapt en enkel weent bij honger 🙂

 • Nys Elke 17 juli 2013 at 21:14

  wat een leuk stofje!
  hier is dat omkeerbaar zonnehoedje een succes! wordt hier heel veel gedragen en heb er zo ook al enkele gemaakt als cadeau voor jaloerse vriendjes (of eerder; de jaloerse mama's 🙂 )

  en die tijdsindeling:
  toen ze hier nog baby waren, had ik de naaimicrobe nog niet te pakken. Nu begin ik eraan als ze in bed liggen 's avonds…
  maar zoals jij het doet lijkt het me wel een goede oplossing!

  • Nys Elke 17 juli 2013 at 21:16

   nog vergeten; waar heb je dat olifantenstofje gehaald? hier een olifantenverslaafde dochter… vandaar…

  • Liesellove 18 juli 2013 at 06:39

   Stofje komt van Sammtex Tielt. Weet niet meer hoeveel ik betaalde maar viel mee. Is gewoon katoentje. Wil wel eens kijken als ze het nog hebben en u richting uitsturen.

  • Nys Elke 18 juli 2013 at 07:35

   oh, dat zou leuk zijn! als het er nog zou zijn, mag je me een metertje meebrengen, stuur de kosten maar door! (tielt is nogal ver van hier…)
   dank je wel alvast!!!

 • Max-en-Merel 19 juli 2013 at 19:56

  Toen Maxje nog wat minder aktief was zat hij gewoon in zijn relaxje bij mij te spelen terwijl ik naaide. Hij viel zelfs in slaap bij het geluid van de overlock 🙂
  Die tijden zijn jammergenoeg voorbij…
  Nu hij het kruipen aan het ontdekken is en álles wil pakken gaat het alweer wat moeilijker.
  Naaien met een peuter in de buurt vind ik trouwens ondoenbaar. Momenteel ben ik dus wel heel blij dat Merel nog steeds een dutje wil doen anders zou hier niet veel meer gedaan worden…

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×