• Even knipperen met je ogen en daar staan ze dan
  • Goeiemorgen om de dag goed te starten en ja Axelle
  • Gisteren postte withkidsontheroad iets over liefde voor strand en zee
  • Yip bij kind n had ik het voornemen om zoete
  • Kiezen om het leven anders aan te pakken dat is
  • Estelle vandaag ben je al 8 maanden oud Het lijkt
  • Vrijdagavond iedereen gewassen en min of meer in bed Nooit
  • Het is meestal pure chaos Vaak allerlei schuldgevoelens Kleerkasten die

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Webshoptip: Hip And Green

28 december 2016

Webshoptip: Hip And Green

28 december 2016

Ik weet niet hoe het zit bij jullie, maar deze mama houdt wel van een beetje online shoppen. Je kan vanuit je luie zetel al het moois bekijken, wegkwijnen en dromen van mooie pakjes in je brievenbus. Nog een belangrijk voordeel van dat online shoppen is dat je makkelijker merkjes vindt waar je anders soms een lange verplaatsing voor moet maken. Een parel van een webshop waar je makkelijk net die andere merkjes terugvindt is ‘Hip And Green‘. De naam van de shop zegt het eigenlijk zelf al: hun aanbod bestaat uit hippe spullen die ook nog eens ecologisch verantwoord zijn.Webshop Hip And Green Webshop Hip And Green

Een groot pluspunt bij Hip And Green is de keuze van de collectie. Anouk biedt er kleren aan die helemaal in onze stijl passen. Voor Axelle ben ik helemaal gek van Papu Stories. Het is een Fins merk dat ervoor zorgt dat je gemakkelijk kleertjes uit hun verschillende seizoenen kan combineren met elkaar. U denkt misschien: “Ja, allemaal goed en wel. Maar tegen dan zijn die toch lang afgewassen?”  Wel, check de foto’s maar eens. Axelle droeg dat gestreepte kleedje al gigantisch vaak en het zag dus al vaak de binnenkant van de wasmachine. Van afgewassen toestanden is er helemaal nog geen sprake! Ook voor Baptiste haal ik hier mijn hartje op. Op de foto zie je hem in kleertjes van Moi en Mainio.

Maar Anouk biedt nog zoveel meer aan in haar webshop. Denk aan Lion of Leisure dat hand geprint wordt in Antwerpen.  Of aan Smalls. Een nog relatief onbekend merk dat merino onderhemdjes aanbiedt. De hemdjes voelen echter niet aan als merinowol en zijn superzicht. In de winter lekker warm, in de zomer lekker afkoelend. Naast kleertjes vind je er ook nog mooi een duurzaam speelgoed, zoals de tenten van Deuz. 

Affain, eigenlijk teveel om op te noemen. Ga gewoon zelf even snuisteren op de Hip-And-Green-webshop en geniet van al dat moois!

Deze post kwam tot stand in samenwerking met Hip And Green.

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×