• Ik wou vandaag heel trots mijn nieuwste naaisel tonen Het
  • Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op onze
  • Het was een intense dag met vooral veel spanning voor
  • Dit kleine meisje ging vandaag wennen op school Bijna is
  • Van die weekends met een gouden randje waardoor het steekt
  • Jullie hadden nog het resultaat tegoed van mijn gele project
  • Heel soms zijn deze twee zo moe dat ze en
  • Hier is hij dan toch een deeltje van mijn Sirocco

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

WISJ Design & About Blue Fabrics: match made in heaven

22 mei 2019
wensje sofie about blue fabrics wisj

WISJ Design & About Blue Fabrics: match made in heaven

22 mei 2019

Misschien hoorde je het al maar vanaf 6 juni kan je de nieuwe stoffen van About Blue Fabrics verkrijgen. Het is een bijzonder toffe collectie die tot stand kwam in samenwerking met Sofie van Wisj Designs. De collectie bestaat uit vier mooie french terry’s in erg mooie kleuren en unisex prints. Bovendien had ik de eer om met mijn favoriete stofje uit de collectie van WISJ / About Blue Fabrics aan de slag te gaan.

Uit een lap van anderhalve meter maakte ik voor de drie meisjes een outfit. Kwestie dat twinning winning is en de stoffen van WISJ daar perfect voor dienen. Zoals altijd was dat hier een last minute zaak maar gelukkig verwerken deze stoffen als niks. Ik koos dan ook voor eenvoudige patronen. Hen samen op foto krijgen was net iets moeilijker.

Ik presenteer u dus een fotoreeks met één van de WISJ – stoffen in een poging de drie meisjes deftig op foto te krijgen. Ik zou zeggen: geniet, want ik vind het super tof! Rest me enkel nog te zeggen: proficiat Sofie & About Blue Fabrics met deze geweldige WISJ – collectie! Ik ben fan!

WISJ – Collectie

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×