• Moederschap 20 de wallen kreeg ik er gratis bij
  • Fragmenten uit een brief aan mezelf    Lieve
  • Wie me al een tijdje volgt weet dat ik een
  • Twee weken terug konden we zonder problemen elke morgen Estelle
  • Vanavond slaapt ze met haar andere vrienden van op school
  • Vandaag was een dag met een gouden randje Zomerse temperaturen
  • 9 maanden al t is te zeggen plus 9 maanden
  • Het was een zware avondspits Eentje waar ik af en

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

WISJ Design & About Blue Fabrics: match made in heaven

22 mei 2019

WISJ Design & About Blue Fabrics: match made in heaven

22 mei 2019
wensje sofie about blue fabrics wisj

Misschien hoorde je het al maar vanaf 6 juni kan je de nieuwe stoffen van About Blue Fabrics verkrijgen. Het is een bijzonder toffe collectie die tot stand kwam in samenwerking met Sofie van Wisj Designs. De collectie bestaat uit vier mooie french terry’s in erg mooie kleuren en unisex prints. Bovendien had ik de eer om met mijn favoriete stofje uit de collectie van WISJ / About Blue Fabrics aan de slag te gaan.

Uit een lap van anderhalve meter maakte ik voor de drie meisjes een outfit. Kwestie dat twinning winning is en de stoffen van WISJ daar perfect voor dienen. Zoals altijd was dat hier een last minute zaak maar gelukkig verwerken deze stoffen als niks. Ik koos dan ook voor eenvoudige patronen. Hen samen op foto krijgen was net iets moeilijker.

Ik presenteer u dus een fotoreeks met één van de WISJ – stoffen in een poging de drie meisjes deftig op foto te krijgen. Ik zou zeggen: geniet, want ik vind het super tof! Rest me enkel nog te zeggen: proficiat Sofie & About Blue Fabrics met deze geweldige WISJ – collectie! Ik ben fan!

WISJ – Collectie

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×