Personal

Woorden van de week

Meer moet dat soms niet zijn…
Ga ik nu ook doen…
Op den bots een barbecue… πŸ™‚
Liefs,
Lies!

P.S.: je kan nog steeds mee doen met mijn give-away!!! πŸ™‚4 Comments

 • Reply
  Khadetjes
  18 juni 2013 at 16:56

  Helaba! Ik ontving een "Liebster Blog Award" en ik wil 'm graag doorgeven aan jou omdat je leuke dingen maakt en ik hier graag kom mee lezen. Als je graag wat meer over jezelf wil delen, dan vind je hier wat te doen (http://khadetjes.blogspot.be/2013/06/ojee-nen-award.html)

  • Reply
   Liesellove
   19 juni 2013 at 07:56

   Fijn dat ik die van jouw doorkrijg… πŸ™‚ Ik heb het al eens bekeken op je pagina en ik zal er werk van maken… alleen weet ik nu wat van de warmte πŸ˜‰ dus doe ik dat later op de dag of week als ik wat meer bekomen ben… πŸ™‚ ik volg je ondertussen zelf want idem dito lijkt het mij dat jij heel leuke dingen doet!

  • Reply
   Khadetjes
   19 juni 2013 at 08:05

   Welkom bij bij mij πŸ˜‰
   Ik heb 't ook op mijn gemak gedaan zunne, dat epistel schrijven… daar zit geen haast bij.

 • Reply
  Marieke
  18 juni 2013 at 18:01

  wijze woorden πŸ˜‰ en geniet van de barbecue!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.