Woorden van de week

Woorden van de week! Voortaan op woensdag!  De woorden van vandaag zijn voor iedereen ter wereld belangrijk… En ze passen ook heel goed bij mijn…

by 
Woorden van de week!
Voortaan op woensdag! 
De woorden van vandaag zijn voor iedereen ter wereld belangrijk… En ze passen ook heel goed bij mijn job… Als beeldend therapeut is het vaak nodig te zoeken naar die ongeremdheid, waar we als kind over beschikten… Niet altijd evident, maar niet onmogelijk! 
Hoe doen jullie dat? De artiest blijven, de ongeremdheid behouden, de controle loslaten…? 

3 comments

 1. hele mooie spreuk!
  Goh, die controle loslaten, moeilijk soms hé maar wij proberen het af en toe toch eens te doen.
  Ongeremd waterspellekes spelen samen met de prinsessen net zoals in de jeugdbeweging, je niets van het huishouden aantrekken als het zo'n heet weer is en gewoon heel de dag mee in het ploeterbadje liggen,…
  Dat zijn maar kleine dingen maar voor mij is dat toch een beetje de "controle loslaten" 😉

  1. Dat valt er denk ik inderdaad onder. Ik vind het heerlijk om action painting te doen zoals Jackson pollock 🙂 en om het zottere uit te hangen.
   Meespelen op de speeltuin met mijn metekind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.