• Moederschap 20 de wallen kreeg ik er gratis bij
 • Twee weken terug konden we zonder problemen elke morgen Estelle
 • Wie me al een tijdje volgt weet dat ik een
 • Vandaag was een dag met een gouden randje Zomerse temperaturen
 • Fragmenten uit een brief aan mezelf  Lieve
 • Het was een zware avondspits Eentje waar ik af en
 • Vanavond slaapt ze met haar andere vrienden van op school
 • 9 maanden al t is te zeggen plus 9 maanden

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Woorden van de week

2 juli 2013

Woorden van de week

2 juli 2013
Sinds februari ben ik even niet meer aan de slag. Niet gaan werken staat gelijk aan het wegvallen van veel stress. Tijd verandert. Je ritme verandert. En in die tijd leer je veel bij… Iedereen zou eens een paar maand tijd moeten hebben om te ontdekken wat echt de moeite waard is… Maar ik geloof dat, hoe dan ook, iedereen uiteindelijk, werkend of niet-werkend, ontdekt wat er echt toe doet! 
Ik wens iedereen alvast de tijd om mooie ontdekkingen te doen… (Ook al moeten we daarvoor eerst door donkere gebieden…)
Liefs! 

1 Comment

 • MJ Van Laere 2 juli 2013 at 07:14

  Mooi gezegd Lies…

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×