• Fragmenten uit een brief aan mezelf  Lieve
 • Jij die ooit niet wist of je berhaupt wel kinderen
 • Na een stevige wandeling waarbij we vaak ons evenwicht moesten
 • Goeiemorgen! Op reis zijn dat staat voor ons standaard gelijk
 • HOE VAKANTIE ER MOET UITZIEN We worden vaak voor gek
 • Wie me al een tijdje volgt weet dat ik een
 • Deze week is het Week van de bij en dat
 • Moederschap 20 de wallen kreeg ik er gratis bij

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Zondag… Rustdag… En…

2 juni 2013

Zondag… Rustdag… En…

2 juni 2013
Na het afscheidsfeestje vrijdag, volgde er gisteren nog een receptie en daarna een verjaardagsfeest! Voor dat laatste heb ik spijtig genoeg moeten passen… De voet wou niet meer mee, het bekken deed lastig en harde buiken à volonté! Ik heb dan ook vroeg mijn bedje opgezocht en heerlijk geslapen…
 
Vandaag werd na deze twee vermoeiende dagen een rustdag ingelast… Deze morgen startte ik de dag op mijn gemak met een ontbijtje. Aangezien manlief nog een slaapje aan het doen was, snuisterde ik rond op enkele blogjes. Uiteindelijk ontdekte ik ook via een reactie op mijn laatste bericht dat ik een give-away gewonnen heb!
 
Bij 3 is a party liep al een tijdje zo een actie… En gisteren werd de winnaar uitgekozen. En die winnaar was Liesellove… Mijn dag kon dus niet beter starten! Ik kijk al uit naar het moment dat het pakje, met deze spulletjes, in mijn bus gepost wordt! Nu al een dikke merci aan Marieke van 3 is a party! 🙂 🙂 🙂

3 is a party voeg ik bij deze toe aan mijn linklijstje… als bedankje! 🙂

 
Omdat helemaal niks doen toch ook niet helemaal bij mij past, stikte ik nog twee tafelkleedjes voor de mama! Sinds zij door had dat ik graag bezig ben met het machinetje, had ze wat stof binnen gestoken om tafelkleedjes van te maken… Aangezien de stof daar al twee weekjes lag te vereenzamen, besloot ik maar om er werk van te maken. Vooral ook omdat het sinds dit weekend toch iets beter weer is en ze dienst moeten doen als tafelkleed voor de tuintafel…
 

Hopelijk ben je tevreden mama!?!?!


 
En verder gebeurde er dit op zondag:
 
 
Zomaar uit het niets, boerderijdieren tussen de bloemen…


 
Misschien een close-up, want het zijn mini-mini-diertjes… 

 

En plots… een complete set boerderijdiertjes…
 
 
Van waar komen die? En wat komen die doen?
 
 
Hmmm… Hmmm…
 
 
Dat ontdek je misschien in een volgende post ofzo?
 
 
 
Liefs,
Lies!!!


4 Comments

 • mANdarien 2 juni 2013 at 21:23

  Hihi, je maakt me nieuwsgierig …

 • Mamadammeke 2 juni 2013 at 22:35

  Ik ben alvast benieuwd!

 • Cindy Godts 3 juni 2013 at 09:26

  Ik wil ook zo'n tafelkleed, spijtig genoeg is m'n tafel: 1m60 op 1m60 en de stoffen zijn nooit breed genoeg 🙁

  • Liesellove 3 juni 2013 at 12:26

   Misschien met een versiering twee stukken stof aan elkaar zetten?

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×