kennen jullie liesellove?Al bijna vijf jaar deel ik hier best vaak lief en leed met jullie. Door alle verhalen heen, leer je mij hier kennen. Zoals ik eerder al blogde zijn er natuurlijk ook aspecten die je niet te weten komt. En dat hoeft ook niet… Maar vandaag deel ik 10 dingen over mezelf, die jullie in alle waarschijnlijkheid van mij nog niet wisten. Gewoon omdat lijstjes tof zijn en zo een random facts altijd plezant zijn.

 1. Toen ik jong was, pakweg een jaar of 14 was ik lid van de jeugdbrandweer. Toen droomde ik stiekem nog van een carrière bij de brandweer. Ben ik blij dat ik dat plan heb opgeborgen, haha.
 2. Ik ben extreem bang van wespen. Zo erg dat ik ooit, samen met een collega, hysterisch uit een volle refter wegliep. Sindsdien heb ik die refter trouwens als de pest gemeden..
 3. Bloedworst vind ik één van de lekkerste dingen die er bestaat. Echt waar… Ik weet dat vele mensen het vies vinden maar I just love it.
 4. Sommigen van jullie weten het misschien wel al, maar ik startte mijn allereerste blog jaren geleden. In de tijd dat ik op buitenlandse stage naar Thailand ging. Sindsdien ben ik altijd wel ergens online blijven verhalen delen.
 5. Social media ben ik eindeloos dankbaar. Sinds de enorme opmars ervan ben ik steeds minder moeten gaan bellen. Want bellen, dat haat ik echt… Lang leve berichtjes, messenger, …
 6. Ik gebruikte jarenlang enkel en alleen Davidoff als parfum. Vooral omdat ik van de meeste parfums koppijn krijg. Een parfumerie ingaan vind ik dan ook vreselijk. Al experimenteer ik tegenwoordig wel met geurtjes.
 7. Als klein kind heb ik jarenlang kort haar gehad. Het was zo één van die dingen die moest thuis. Sinds ik zelf mag kiezen, ga ik resoluut voor lang haar. Daarom allicht dat ik zo lang gefocust was op het beperkte haar die mijn dochter Axelle in het begin van haar leven had. Stilaan komt het goed en vergeet ik weer mijn trauma, haha.
 8. Ik haat strijken en doe het eigenlijk niet zo vaak. Behalve wanneer ik aan het naaien ben, dan maak ik een uitzondering.
 9. Ik werd geboren via een keizersnede maar omdat mijn beentje heel lang niet goed zat, liep er van alles mis met mijn knie bij de geboorte. Heel erg lang moest mijn mama met regelmaat met mij naar het ziekenhuis.
 10. Ik heb een eindeloze smaak voor van alles en nog wat. Het valt niet te herleiden tot 1 soort muziek-, interieur- en/of kleursmaak. Sober, felle kleuren, techno, rock, … Ik vind zoveel geweldig. Soms moeilijk om alles te combineren maar ah, uiteindelijk is het best leuk…
Delen jullie ook 10 feitjes van jezelf die nog niet zo gekend zijn? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

 1. Haha!!! Ik haat wespen en loop er ook van weg, I love bloedworst met appelmoes ;-), Ik haat het om te bellen en ben dus ook blij dat ik kan whatsappen of messenger kan gebruiken en ik haat strijken (leve de mama). Tiens???… zo raar zijn wij dus nog niet :p

 2. Ik vind bloedworst vies maar ben ook wel héél bang voor bijen en wespen sinds ik als kind een keer in mijn duim gestoken werd. Moet ook altijd mijn best doen om niet heel hard weg te lopen als ik er een in mijn buurt zie :p

 3. Dat bellen en die parfums zijn zo herkenbaar! De meeste geuren blijven gewoon te hard in mijn neus hangen en ik word er op den duur echt misselijk van. Coco Mademoiselle does the trick voor mij, ideale parfum voor mij :)
  Met oudjaar heb ik trouwens een superlekker en simpel hapje gemaakt met bloedworst en appel, maar ik zou het zo niet gewoon doordeweeks op het menu zetten, denk ik.

 4. Is bloedworst en zwarte pens hetzelfde? Nu ben ik weer aan het twijfelen. In ieder geval vind ik het tweede heel erg lekker. Van bellen ben ik ook geen fan. Zo’n telefonisch gesprek voelt steeds ongemakkelijk aan. Ik heb veel liever een persoonlijk gesprek. Oh en strijken vind ik ook maar stom. Vroeger streek ik (net als mijn moeder) alles. Maar dan ook echt alles (onderbroeken, zakdoeken, handdoeken, …) De laatste twee jaren strijk ik nog maar zelden. De meeste zaken vouw ik gewoon meteen op wanneer ik ze uit de droogkast haal.