10 reasons to go to “The Blogcademy”

Vorig weekend, bezoekje aan Amsterdam, samen met Lobke & Soetmin
Reden? 
Girlsweekend met als hoofddoel: The Blogcademy! Overweldigd door de ontmoeting met Gala Darling, Kat Williams en Sauna Haider! Onmiddellijk reden 1 om je in te schrijven voor ‘The Blogcademy.’ 
The Blogcademy
Twee dagen lang werden we ondergedompeld in hun blogwereld. Ze kozen een prachtige locatie uit in Amsterdam! Alleen al bij het betreden van deze plek wist ik “’t komt goed, dat weekend hier.” 
Op het laatste nippertje schreef ik mij in voor dit event. Liesellove mag een meer volwassen look krijgen en een integratie met de webshop zou top zijn! De belangrijkste tip die ik als beginnend blogster dan ook opdeed: overschakelen naar WordPress
Reden 2 om het inschrijvingsgeld toch maar te overwegen: doorheen het verhaal van Garla Darling, Kat Williams en Sauna Haider doe je gigantisch veel inspiratie op. Eerlijk: het is geen 48 uur fun en ‘oh’ en ‘waw’. Na Dag 1 dacht ik alleen maar: “Wat doe ik hier in godsnaam?” Gelukkig haalde ik zoveel uit de persoonlijke gesprekken met hen dat ik uiteindelijk alleen nog maar dacht: “This is amazing.” Fantastische reden 3 dus! 
Nummer 4 is misschien wel de belangrijkste voor mij: vollenbak tips krijgen over hoe de blog te structureren en vooral ook het eigen (professioneel) leven. Laat dat nu net zijn waar ik al maanden over zaag en klaag tegen manlief. Ook hij is ‘The Blogcademy’ dus dankbaar! 
‘The Blogcademy’ doe je niet alleen: ik ontmoette er mensen van over de hele wereld maar vooral deze drie bleven mij bij. En andere bloggers leveren inspiratie op, zo zult u in de toekomst merken!
Na deze 5 redenen nog niet voldoende overtuigd? Dan halen deze redenen je wel over de streep:
– Je leert de perfecte ‘stil-leven-foto’s’ te nemen die gegarandeerd veel likes scoren op Instagram, Facebook en andere sociale media! 
Nice Instagram Pictures thanks to The Blogcademy
– Alsof dat niet voldoende is leer je ook de perfecte selfies nemen. Ik was er nooit goed in maar scoorde dat weekend mijn eerste ‘perfecte’ selfie! 
– Tips over geld verdienen met je blog en advertising vliegen je om de oren. En ook al waren dat thema’s die voor mij minder interessant waren, ik stak er massa’s van op. Uw denkmachine wordt zeker en vast in gang gestoken… 😉
– De dames van ‘The Blogcademy’ zorgen voor een leuke goodiebag. Vooral de kroontjes van Crown and Glory spraken mij heel hard aan!  
– Last reason: het weekend bezorgt je een feel-good-gevoel waar elke vrouw wekelijks recht op heeft. Helaas is de realiteit soms anders. Maar met het gevoel dat je thuis komt na dit weekend kan je wel een tijdje door! 
En alsof dit alles nog niet genoeg was, maakte het girly-weekend met Soetmin & Lobke het helemaal af. We leerden Soetmin’s Steampod kennen, die ondertussen ook mijn persoonlijke vriend is geworden!  Aten fantastisch Argentijns voedsel. Sliepen met 3 vrouwen op één kamer en taterden tot een kot in de nacht. En dat alles in een gigantisch schoon kader: het hippe Brooklyn Hotel.  
Omdat we we Garla, Kat en Shauna zo dankbaar zijn, maakten we op terugweg elk een filmpje! Zwaar lachen geblazen. Dit is de mijne! 
Garla, Kat & Shauna, so thankful for the weekend, the inspiration and the good vibes. To thank you we made a video with afterthoughts and a lot of singing!  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

  1. Ik ben overtuigd dat het een aanrader is. Ik las ook het verslag van Soetmin. Maar toch veel geld voor een blogleek (lees niet zelfstandige). Ik kijk dan ook uit naar het boekje dat Lobke in de maak heeft met tips & tricks. Dat jullie een weekend hadden vol Fun is evident.

  2. Ben nog maar een beginnende blogster (dewereldvansazul.blogspot.com), dus eerst maar eens achterhalen of dit echt iets voor mij is. Maar ik het hou het zeker in m'n achterhoofd. Ik was net eens gaan piepen op hun website toen ik via Bloglovin bericht kreeg over jouw post. Wat ik me afvraag, is of het iets uitmaakt dat de cursus in het Engels is maar dat je in het Nederlands schrijft.

    1. Het is een goeie oefening voor je Engels maar naar tips en trics maakt de taal niet zoveel uit dus ook al schrijf je Nederlands, de Engelse cursus past er perfect bij 🙂

  3. Heel interessant. Dat overschakelen naar worldpress, is dat makkelijk? En kan je je huidige posts en comments overzetten? En ik vond je blog al steeds geweldig hoor, mooi logo en leuke posts!