Al een tijdje gaat er een stokje rond in Blogland. Zij gaf het aan mij door dus laat ik hier met veel plezier en warmte mijn tien hoogtepunten van 2014 zien. Kiezen is moeilijk maar allé het zijn er tien geworden…
2014 was het jaar om de stap naar een zelfstandig project te zetten. In maart gingen de virtuele deuren van onze webshop open. Meteen een gigantisch hoogtepunt in ons leven…
Crappy foto maar in juli was mijn lieve vriendin Muriël nog eens in het land. Zij ging de liefde achterna en woont nu in Australië…
Augustus bracht mij een weekendje Amsterdam. Ik trok er naar toe omwille van the blogcademy maar het schonk mij zoveel meer! Lobke & Soetmin volgend jaar terug een uitje richting Amsterdam? ;-)
Thailand moet wel ‘het’ hoogtepunt geweest zijn. Ik kan deze blogpost zelfs vullen met alleen maar foto’s van die tijd. Oh wat mis ik het daar…
Kleine uk die zonder enig probleem mee reist met het vliegtuig… doe het haar maar na: 14 maanden, geen gekrijs op het vliegtuig, geen probleem om meer dan 12 uur braaf te zijn en geen last te hebben van een jetlag. Een geboren reizigster, zoals haar moeder! ;-)
Boompje planten in het geboortebos voor Axelle… Oh wat wordt zij groot! Best een emotioneel moment moet ik zeggen.
Begin november maakten we een klein tripje richting Duitsland. Voor mij werd het een week van digital detox maar vooral een heerlijke tijd met veel tijd voor familie en zalig niks doen!
Axelle was dit jaar geveld door RSV. Een ziekenhuisopname was nodig dus oooh de opluchting was groot toen ze gewoon terug thuis aan haar keukentje kon spelen…
Paris, baby, with friends… Geweldig vrouwenweekend! ;-)
En de laatste symboliseert de vele uren die ik dit jaar op de weg zat, vaak in serieuze files. Onderweg naar een bestemming niet altijd zo dicht bij huis maar wel altijd onderweg naar fijne plaatsen en fijne mensen. Als het nu een beurs was aan de andere kant van het land, het lemma-naaiweekend in Spa of een bezoekje aan vrienden. Het was het meer dan waard…
2014 je was geweldig, maar ook niet altijd even makkelijk. Ik hoop dat ik in 2015 even veel mooie momenten mag meemaken maar er wel in slaag deze ingepland te krijgen in een gestructureerd leven. Want dat is mijn plan, mijn voornemen… more structure in my life! ;-)
Sofie, Annick & An, doen jullie ook mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 reacties

  1. Wat een mooi verslag van zo'n mooie momenten! Bedankt voor je stokje, ik kreeg er ondertussen nog eentje, maar ook hier blijven de mooie momenten off-blog ;-)
    Geniet van het eindejaar, geniet van elkaar en ik wens Axelle, Stefaan en jou een zálig 2015!

  2. Wat een leuke foto's, ik benijd je energie. Je hebt niet alleen een mooie webshop waarop ik graag een kijkje neem, maar ik vond het ook fijn je te leren kennen. Ik wens je een creatief en liefdevol 2015 toe.

    1. Annick, dat Parijs-uitje was heerlijk! Het was een bijzonder weekend waar we inderdaad veel spontane onnozele dingen hebben gedaan! ;-) En ik teken voor dat microben-vrij 2015 ;-)