In ons razend druk leven (en dat is echt niet alleen bij ons) blijft het voor mij belangrijk om met regelmaat van tijd iets leuks te maken. 
De dip is voorbij. Bijgevolg malen voortdurend creatieve projecten door het hoofd, stuim ik Pinterest af naar ideeën en staat de naaimachine niet stil. 
Aangezien de tijd me soms ontbreekt, is een korte DIY van zowaar 15 minuten ideaal. En eerlijk: eigenlijk duurt het maar 5 minuten, de andere 10 minuten zat het gewoon in de oven… ;-) 
Voor deze DIY heb je enkel strijkparels nodig en vuurvaste kommen! De mosterd haalde ik bij Leuke Wereld. Specifieker in haar boek: “Het Leuke Vakantieboek.” 
De activiteit met strijkparels stond al even op mijn to-do-lijstje en is één van mijn favoriete activiteiten uit haar boek. Het enige wat ik anders deed was bakboter gebruiken i.p.v. olie om de kommen in te vetten. Mijn eerste maaksels mislukten. Niet zozeer omdat de vorm niet goed was, wel omdat ik de kommetjes niet ontvet kreeg. 
Met bakboter had ik het vet-probleem niet. Eén keer in heet afwaswater en gebruiksklaar! En zeg nu zelf deze kommetjes schreeuwen om bij feestjes gebruikt te worden! 
Voor een uitgebreide beschrijving kan je dus terecht in “Het Leuke Vakantieboek.” Wil je nog een exemplaar, dan zal je u moeten haasten want de vakantie is bijna om… U hebt echter geluk want Lobke en ik staan komende vrijdag samen op “De Winkelkar” in Opwijk! Daar kunt u nog uw exemplaar bemachtigen… 
DIY met strijkparels
Voor wie op zoek is naar een origineel cadeautje: mij lijkt het super deze kommetjes te maken en te vullen met lekkers! Ik zou alvast superblij zijn als ik deze cadeau krijg… 
Instant happiness op maandag, al zeg ik het zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 reacties