15 weken terug zette zij mijn wereld op zijn kop! Een jaar eerder wist ik nog niet eens dat ik zwanger was… En toen kwam ze in snelvaard van jewelste… Om mijn hart te stelen… Te betoveren… Ik vind het dan ook nog steeds moeilijk te bevatten dat je iemand zo graag kan zien. Moederliefde is op zijn minst bijzonder te noemen…
15 weken betekent ook dat de gemiddelde moeder in België terug aan de slag gaat… Maar deze niet… En ik ben daar blij om want ze zijn nog zo klein… Mijn hart zou breken als ik ze nu al achter laten moest… Ik zou dus graag tekenen voor het Scandinavische systeem… Helaas kijken ze in België enkel naar het langer-werken-systeem…
De herfst is in het land… Tijd om lekker binnen van elkaar te genieten…
Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 reacties

  1. Jij hebt geluk hé ;) Ik moest na zeven weken opnieuw aan de slag… Ik las zowat van enkel perikelen; nog niet beter? (Hier redelijk zolang ik pumps draag, mijn laarzen kan ik welgeteld een uurke verdragen. Zucht, deze avond nog maar eens naar de kinesist dus en hopen dat het ooit wel eens zal beteren)

    1. Inderdaad… 7 weken is echt niks!!! Zot! Ik blijf met de enkel sukkelen… botten gaan wel maar hakken niet… pumps durf ik zelf nog niet te proberen :( en een gedoe met het financiële gedeelte van dat spelleke ondanks de 'goede' verzekering… de kinesist dat is ook zo een routineklus geworden hier ;)

  2. ons fien was 9weken toen ik ze moest achter laten in de creche, ze kwam dan ook iets laten dan gepland… ons Femke deed het iets beter en kwam beetje vroeger dan voorzien en zo had ik met haar 14weken…geniet er nog maar van! en idd ik zou zo naar het noorden verhuizen… (maar niet alleen voor de bevallingsrust hoor!)

  3. Ik ben ook altijd zo blij geweest dat ik het twee keer zo lang kon uitstellen dat mijn jongens maar vanaf hun 4 maand richting crèche hoefden … Geniet er nog maar even lekker van !