Ik keek deze week al een beetje terug op afgelopen jaar in de vorm van mijn bekentenissen. Wat ik echter het liefst van al doe is terugkijken naar mijn foto’s. Vooral dit jaar vind ik dat heel erg leuk omdat ik me er echt heb ingesmeten. Ik wou in 2017 meer oefenen op het maken van foto’s. Dat resulteerde in bergen mislukte foto’s maar stiekem ben ik ook blij met de fotografie-evolutie die ik gemaakt heb afgelopen jaar. Op Instragram zie je dezer dagen overal de top-9 verschijnen. Vandaag presenteer ik jullie vooral mijn eigen top. Het werden er 12 want ik kon me onmogelijk tot 9 exemplaren beperken. Jullie top 9 zie je op Instagram. Maar hier dus: 2017 in 12 beelden. 12 beelden die volgens mij geen verder uitleg vragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 reacties

  1. Bijlange niet zo’n mooie beelden als jij (werkpuntje, dat fotograferen :)), maar ik heb wel even schaamteloos hetzeflde gedaan. Wel braaf de credits naar jou gelinkt, zo ben ik wel. Heel mooi trouwens! Heftig jaar voor veel mensen heb ik zo de indruk. Het beste voor 2018! xxx

    1. Ja 2017 was duidelijk heel intens voor veel mensen, op verschillende manieren! En bedankt voor de credits, ik kwam ook al piepen bij je :-)
      de foto’s, ik ben daar in gegroeid, en groei nog steeds (hoop ik)… sinds onze reis naar Berlijn in 2016 heb ik mij wat in fotografie gesmeten als hobby dus dan is het wel fijn om evolutie te merken!

      En tot ergens in 2018?!?