2ND HAND(MADE)

2ND HAND(MADE) – EDITIE 3 – 15 oktober

Nog minder dan een maand en dan is het alweer van dat: de derde editie van 2ND HAND(MADE). En ook al zijn we ondertussen behoorlijk geroutineerd, wij (dat zijn Helena, Isabelle, Laura en ik) blijven het ontzettend spannend vinden. We zochten voor jullie alvast weer de beste tweede-hands-koopjes uit en bereiden ons de komende weken helemaal voor.

2ND HAND(MADE)

Bij die voorbereidingen hoort natuurlijk reclame maken. Deze keer lieten we flyers drukken, gelijk de “echten” zo, haha. Grote kans dus dat u de komende weken in Gent onze papier’kes ziet verschijnen! En verder bestoken we jullie ook met allerlei berichten van het 2ND-HAND(MADE)-front. Verwacht jullie dus nog maar aan wat extra blogposten om jullie te laten watertanden en te overtuigen om langs te komen, foto’s op de facebook-pagina en vergeet natuurlijk Instagram niet. Daar zag ik afgelopen week al regelmatig foto’s en filmpjes verschijnen.

2ND HAND(MADE)

Bent u van plan te komen? Laat het ons dan even weten via de evenementen-pagina. Want net zoals de vorige keren zal Isabelle haar bak-skills bovenhalen om jullie de lekkerste taarten voor te schotelen. En daarom is het handig om een beetje te weten hoeveel volk we mogen verwachten.

Lief zou zijn als jullie ons event, blogposten en foto’s mee helpen delen! Want hoe meer reclame, hoe beter! En weet, u mag zich wederom aan het beste verwachten in de tweedehands wereld van kleding en stoffen!!!

Noteer dus met stip op 1 in jullie agenda:

2ND HAND(MADE) – 15 oktober – Voskenslaan 60, Gent – Vanaf 11 uur tot 17 uur!

BewarenBewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Comments

  1. Ik wil eens heel graag komen maar jullie slagen er steeds in om een onmogelijke datum te kiezen! ? Blijven organiseren dus, ooit gaat het eens in mijn planning passen!

  2. Ik zou heel graag eens passeren, maar hebben jullie veel voor jongetjes en tot welke maat zo ongeveer? Want ik ben een “boysmom” en kleedjes interesseren me dus niet 🙂