2ND HAND(MADE)

2ND HAND(MADE): 10 x waarom je moet komen!

2ND HAND(MADE)Binnen een goeie week is het zover. Dan openen we voor de derde keer onze tweedehandsmarkt: 2ND HAND(MADE). Net zoals vorige keren belooft het een topeditie te worden. Voor zij die nog hoopten hun spullen bij ons te kunnen verkopen: helaas, de plaatsje zijn al lang geleden uitverkocht. Maar, wil je moois scoren? Zet dan onze markt in jullie agenda! Nog niet overtuigd? (Al kan ik mij dat niet voorstellen.) Lees dan nog even onze 10 redenen waarom je op 15 oktober richting Voskenslaan moet afzakken!

2ND HAND(MADE) 2ND HAND(MADE)

  1. Je vindt op 2ND HAND(MADE) een gevarieerd aanbod van kinderkleding en kleding voor volwassenen. Bovendien gaat het niet enkel om zelfgemaakte stuks! Wat mensen zelf kochten belandt ook gewoon op onze verkoop, haha.
  2. Wil je echter unieke stukken op de kop slaan? Weet dan dat er wederom heel wat zelfgemaakte kleding verkocht zal worden. Anderzijds zijn er vele toffe merken, waaronder soms echte designermerken, en dat allemaal te koop voor een prikje.
  3. Ben je beginnend naaister of gevorderd? Hebt u een grote voorraad stoffen of juist niet? Op 2ND HAND(MADE) vind je zeker en vast net dat stofje dat in de winkels niet meer te verkrijgen is. Voor elke stoffen-lievenhebber hebben we wel iets liggen en dat de hele dag door!
  4. Nu we toch over stoffen spreken, u kunt ze aan een lager prijsje aanschaffen dan normaal. Maar eigenlijk is dat zo tweedehands niet hé? Hoogstens werd uw stof al een keertje gewassen of werd een deel ervan af gesneden. Maar verder klinkt.dat.als.gloednieuw.
  5. Naast kleding en stoffen is er ook een aanbod van fournituren, naaiboeken, schoenen en bijvoorbeeld kinderboekentasjes. Zo kocht ik vorig jaar een paar ongedragen PePe-schoenen en betaalde daar slechts €20 voor! Bijna niet te geloven he?
  6. Tweedehands is goed voor het milieu. Heel wat spullen kan je redden van de afvalberg en voor elk stuk dat opnieuw gebruikt wordt, draag je een extra steentje bij aan het milieu.
  7. Tweedehands is goed voor je portemonnee. Sowieso word je bankrekening niet geplunderd op 2ND HAND(MADE) tenzij de stapels zo groot zijn dat je ze niet meer allemaal zelf kan dragen.
  8. Kom gezellig af met vriendinnen, zussen en/of moeders. We voorzien heerlijke zelfgemaakte taarten met een potje koffie/thee of iets anders! Deze keer staat o.a. de befaamde chocoladetaart van Isabelle op het menu. Die wil je gewoon niet missen!
  9. Manlief kan je gewoon meebrengen. Hij kan enerzijds dienen als draagjongen. Anderzijds kan je hem ook gewoon parkeren bij de bar als hij wat te lastig doet. Een biertje voor de mannen, dat kan geen kwaad hé?
  10. Onze locatie is vlot bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer (tramhalte stopt in de buurt) en met de wagen. In de allerlaatste post voor het event geven we daaromtrent nog wat extra informatie door!

Was u nog niet overtuigd? Dan bent u het nu zeker wel! Dus afspraak zondag, 15 oktober, met 2ND HAND (MADE) tussen 11 uur en 17 uur in de Voskenslaan 60 – 9000 Gent. Tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eén reactie