Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

2ND HAND(MADE): 6 richtlijnen om vandaag goed door te komen

15 oktober 2017
2nd hand(made)

2ND HAND(MADE): 6 richtlijnen om vandaag goed door te komen

15 oktober 2017

2ND hand(made)Het is zover! Vandaag gaat editie drie van 2ND HAND(MADE) door! U overtuigen om te komen moet allicht niet meer, na al ons gespam op de blog en social media? Twijfelt u toch nog, dan trekken deze laatste richtlijnen je misschien over de streep.

 1. Deuren zijn geopend van 11 uur tot 17 uur. Die deuren bevinden zich in de Voskenslaan 60 te Gent, met andere woorden in het Atheneum. Uitermate makkelijk bereikbaar met de tram, trein en de fiets. Auto’s parkeren zich makkelijk in de buurt (bv. parking Station) maar kunnen ook gratis parkeren op de parking van de Hoge school. Hoe u die bereikt, leest u hier2ND hand(made)
 2. Breng een glimlach mee, voor de rest betaalt u helemaal niets om de verkoop te mogen betreden. Of simpelweg: ingang gratis, haha!
 3. Bring your own bags…  and shop til you drop!
 4. We voorzien vanaf aanvang twee kassa’s waarvan eentje met bancontact! Dus ja, zowel me de kaart als cash kan je betalen!
 5. Neem geen uitgebreid ontbijt en/of lunch niet royaal en help ons alle lekkere taarten te verorberen. Bovendien is alles homemade door ons eigenste Isabelle.
  2nd hand(made)2nd hand(made)
 6. We hebben véél spullen, als in vorig editie is er niks mee! Spullen voor de naaisters onder ons, spullen voor de moeders onder ons en ook onszelf mogen we niet vergeten en dat aan scherpe prijzen! De hele dag door is het dus de moeite om langs te komen. Al een beetje een idee krijgen van hoe het er uitziet bij ons?  Volg ons dan op Instagram!

Dat ziet er goed uit hé? Dus, tot straks?!? 

1 Comment

 • Lieve 16 oktober 2017 at 10:59

  Ik hoop dat het een succes was! Volgend jaar ben ik er zeker bij…

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×