2nd (Hand)Made

2nd (hand)Made & Drinks

Ik kreeg er de laatste tijd alweer heel wat vragen over. Met vreugde kunnen we dan ook melden dat we een nieuwe datum voor 2nd (Hand)Made hebben vast gelegd. En de titel van deze post zegt genoeg: 2nd (Hand)Made & Drinks. Dat betekent dat we weer een datum hebben gepland om de fijnste en mooiste tweedehands kleding (al dan niet zelfgemaakt) en stoffen graag aan jullie aanbieden. Maar ook drinks zullen er tegen democratische prijzen te krijgen zijn.

Wat betekent dat dan?

Awel, zaterdag 22 juni 2019 kunnen jullie tussen 14 u en 19 u bij ons terecht voor al dat geweldigs dat jullie ondertussen zo gewoon zijn van 2nd (Hand)Made. Wederom gaat deze geweldige tweedehands markt door in het Gentse en deze keer kan je het combineren met een lekker drankje. Net even binnen springen voor je gaat eten in Gent bijvoorbeeld en aperitieven bij ons is dan een geweldig goed idee. Of na een dagje Gent bij ons komen afsluiten… ’t Kan allemaal op 2nd (Hand)Made!

Adres 2nd (Hand)Made

Rest me enkel nog het adres te delen: Zomerstraat 24! En dan hoop ik jullie allemaal binnenkort op onze 2nd (Hand)Made te mogen verwelkomen! Tot dan!?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.