Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

2nd HAND(MADE) mini-editie

2 januari 2019
2ND HAND(made)

2nd HAND(MADE) mini-editie

2 januari 2019

2ND HAND(made)Weet u nog, die toffe tweedehands markt waar je de beste stofjes kon scoren, de mooiste tweedehandskleding voor kindjes en de tofste accessoires? Die markt met mega veel aanbod maar toch maar één keer moeten afrekenen? Wel die markt, die komt terug. 

2ND HAND(made)

Het afgelopen jaar was de organisatie nogal erg bezig met het krijgen van kinderen. Drie van de vier kregen een kindje bij. Bijgevolg was het op 2nd-hand(made)-vlak een beetje stiller. Maar we dragen onze tweedehandsmarkt een warm hart toe en gaan er dit jaar opnieuw voor. Omdat het nog steeds erg druk is met al die baby’s organiseren we dit voorjaar nog een mini-editie! In het najaar volgt dan allicht terug een normale editie.

Noteer echter nu al met stip in je agenda: 3 februari 2019, 2ND Hand(made) mini-editie! Meer info volgt snel! De editie gaat alvast door in het Gentse (Zomerstraat 24). Dus hopelijk tot dan hé!

Groetjes,

De organisatie: Isabelle, Laura, Helena & Lies!

 

 

Foto’s: Silvie Bonne!

3 Comments

 • Laura 2 januari 2019 at 15:22

  Yay, zo tof dat jullie dat terug zien zitten! Is het Mini als in: enkel de organisatie verkoopt of mogen ‘externen’ er deze keer ook bij?

  • Liesellove 2 januari 2019 at 21:50

   Er is een minimale plaats voor externen!

 • Greet Naessens 2 januari 2019 at 21:47

  Ooh tof!! Staat genoteerd 🙂

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×