40 dagen bloggen

Mag ik jullie even iets vragen? #40dagenbloggen

40 dagen bloggenEen week, zo ver staan we al in de uitdaging ’40 dagen bloggen.’ Een vrije dag hoefde ik nog niet in te lassen al wordt dat steeds minder evident. Ik heb dan wel duizend ideeën in mijn hoofd, tot nu toe plande ik van dat alles niets in. Elke dag haal ik dus een hersenspinsel boven en blog ik erover. Wil ik de uitdaging volhouden, dan vermoed ik dat ik misschien toch eens moet gebruik gaan maken van een planner. We zullen zien… 

Uit mijn week elke dag bloggen leerde ik alvast dat jullie een heel gevarieerd publiek zijn. Elke post wordt vaak gelezen, gaande van de Instagram-post tot mijn naaisel-post. Het is dus erg fijn om te merken dat alles hier wel gesmaakt wordt. De komende weken probeer ik dus gewoon verder uit. Benieuwd als er toch nog dalen komen of spectaculaire pieken, haha. Jullie reacties op de aankondiging van de uitdaging vond ik trouwens ook geweldig lief, ook deze die privé gestuurd werden! Merci daarvoor.

Leerde ik afgelopen week nog iets?

Reken maar van yes! Vooral dat ik eigenlijk een computer-seut ben, die plots interesse krijgt in SEO en van die toestanden. En dat inspiratie voor je blog werkelijk overal kan gevonden worden, dat ook. En daar gaat het hem nu dus om. In het bedenken van mogelijke blogposts botste ik op een tof concept, al zeg ik het zelf. Héél veel wil ik er nog niet over vertellen maar ik kan wel jullie hulp gebruiken.

Dus, ben je een mama of papa? Trek je in het weekend ergens naar toe of juist niet? Heb je een blog en/of Instagram? Wil je ook wel eens je ei kwijt op deze blog? Mail dan even naar info@liesellove.be en kom meer te weten over mijn nieuwste blogproject waarin ik graag enkele mensen te gast vraag. Alvast een dikke merci!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 reacties

  1. Ik ben geen mama, maar ik ben wel benieuwd naar je plannen!
    Hier gaat #40dagenbloggen ook goed. Ik deed het tot nu toe ook altijd zonder planning, gewoon met de onderwerpen die ik in mijn hoofd heb, maar ik ga dat geen 40 blogposts volhouden, denk ik. Ik maak wel gebruik van de skipzondagen, dat geeft toch een beetje rust. 🙂

  2. Een soort honden-mam telt niet zeker ?
    maar moest je toch cerieus zijn, mijn accounts zijn @dogvision (hondenfotografie) en @fenne.be (over kunst, reizen en verhuizen naar het buitenland)