ouderzonden jaloezie

#40dagenbloggen op een lager pitje

ouderzonden jaloezieHet is nog steeds 40 dagen bloggen en daar waar ik vorig jaar geen enkele dag skipte, deed ik dat deze keer al twee keer. En daar waar ik dacht dat mega lastig te vinden, is het eigenlijk helemaal anders. Dat heeft natuurlijk alles te maken met onze reis naar Australië. Die vroeg wel wat voorbereidingen. Bovendien was ik de laatste weken ook ziek en moest eigenlijk alles nog afgelopen week gebeuren.

Maar we zijn klaar geraakt, of toch bijna, en morgen vertrekken we naar de andere kant van de wereld. Hoe geweldig is dat? Daarom laat ik jullie even weten dat 40 dagen bloggen voor mij hier ongeveer stopt. Of op een lager pitje. Je mag kiezen. Sowieso zal ik aan meer dan 6 skipdagen zitten want ik bereidde geen enkele blog voor. Alles wat dus nog gepubliceerd wordt, moet nog geschreven worden.

Helemaal stil zal het hier niet zijn maar we kiezen voor rust en natuur. Rust en natuur aan de andere kant van de wereld. Dat betekent ook dat we vaak op plaatsen zullen komen waar geen wifi is. Back to basics, eigenlijk. Ik kijk daar heel erg naar uit.

Ik houd jullie alvast op de hoogte maar een dagelijkse blog mag je hier niet meer verwachten. (Soms wel, soms niet.) Je snapt zeker helemaal waarom…

Tot snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Comments

  1. Heel veel plezier in Australië (ben je zeker dat ik niet ergens in een koffer mee kan? ;-)). Laat die blog maar voor wat hij is en geniet van de omgeving en elkaar (al doet een Instagramfoto nu en dan wel eens deugd: dan zijn wij ook een beetje mee, hé!).

  2. Ik wens jullie een onvergetelijke reis vol fijne momenten, met heel veel moois om te ontdekken, veel tijd voor elkaar en te genieten met zijn allen! Fijne vakantie!