40 dagen bloggen

#40 dagen bloggen: wat wil je weten?

40 dagen bloggenIk kan niet geloven hoe snel een jaar gaat. Zo snel dat editie 2 van 40 dagen bloggen alweer op het programma staat. Vorig jaar was de deelnemerslijst al uitgebreid maar dit jaar gaat heel blogland ervoor. Omdat ik het vorig jaar een geweldige, weliswaar intensieve, ervaring vond, schreef ik mij met veel plezier opnieuw in. We gaan er dus terug voor: 40 dagen bloggen.

Vorig jaar skipte ik geen enkele dag, ook al kon je 6 snipperdagen inzetten. Dit jaar wil ik dus niet onder doen. Al wordt dat moeilijk. Misschien was het je al opgevallen maar de laatste tijd ben ik iets minder actief. Zowel hier als op Instagram. Het fulltime werken zit daar zeker voor iets tussen, want aan ideeën heb ik zeker geen gebrek. Aan tijd daarentegen…

Verder vertrekken wij ook naar Australië in de periode van 40 dagen bloggen. Ofwel wordt dat dus mega goed voorbereiden, ofwel faal ik. We zullen zien wat het wordt… Maar omdat ik eigenlijk niet wil onder doen voor vorig jaar, probeer ik er dit jaar echt weer voor te gaan. Net zoals toen weet ik nog niet goed waar jullie je hier aan kunnen verwachten. Dus, wilde je altijd al iets weten? Over mezelf? Mijn gezin en/of familie? Dagelijkse routines? Internetkennis? Huishoudstuff? Favorieten? Geheimpjes? Stel gewoon je vraag en help me zo aan blogthema’s! Ik ben je nu al dankbaar!

En verder is het gewoon leuk als jullie even laten weten waarom jullie hier nog steeds meelezen. We zitten bijna aan blogverjaardag 5. Zonder jullie was dat nooit gelukt dus laat maar even van jullie horen. Wat vinden jullie fijn? Waar kan ik je mee van dienst zijn? Doe maar eens zot, daag me uit, ik sta open voor alles… Wil je hier ook je verhaal kwijt, zoals vele andere inspirerende moeders en vaders al voordeden, stuur me dan je verhaal. Ook dat kan nog steeds een plaats krijgen op de blog.

Ik bezin me nog even over wat ik jullie komende weken allemaal nog wil bieden, maar ik doe mijn best, zoals altijd. Allé hopsa, bericht 1 van 40 is geschreven! Op naar de volgende 39…

 

P.s.: wil je ook meedoen aan 40 dagen bloggen? Check dan even de blog van Verbeelding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 reacties

 1. Wat fijn dat je ook dit jaar meedoet! Ik wil vooral wel eens weten vanwaar de switch die je maakte en besloot om terug te gaan studeren. Wat je van de opleiding vond? En wat je verdere plannen zijn? Bon best wel wat vragen dus 🙂

 2. Wel ik wil wel eens lezen wat je drijfveer is? Waarom je opnieuw gaat studeren, bloggen, verhalen delen, je inspiratie voor je foto’s,…..
  Een uitdaging mss eens wat foto’s over het leven hoe het is zonder filter.

 3. Super tof!!
  Via je Instagram Stories kwam ik hier terecht en ben nu zelf kei-enthousiast over de 40 Dagen Bloggen Challenge!
  Gelukkig zit ik in New York en kan ik dus nog net op de valreep net op tijd starten….
  Bedankt!