Tinny Dress Straight Grain Tinny Dress Straight Grain Tinny Dress Straight Grain

Tinny en mij, dat is altijd al dikke liefde geweest. Het is de jurk die al het meest van onder mijn naaimachine rolde en desondanks krijg ik er geen genoeg van. Ondertussen zitten we al aan maat 3, die nog een beetje ruim en lang is maar daar groeit Axelle wel in. Alhoewel klein, toen ik afgelopen weekend ging shoppen moest ik in aantal winkels toch al 4, 5 en soms zelfs 6 jaar kopen…Naar het schijnt is het een grote, al is mij dat nog nooit opgevallen. Tinny Dress Straight Grain Tinny Dress Straight Grain

Ik gebruikte voor deze Tinny een eenvoudig stofje, maar tegenwoordig ben ik helemaal in to streepjes dus dat vind ik perfect. Dat je op de foto’s heel wat rimpels kan spotten ligt niet aan het strijkwerk maar wel aan het moment van foto’s nemen. Dat is misschien het grootste nadeel van een katoenen jurkje, de rimpels en het vele strijkwerk. Gelukkig heb ik een lieve mama. *schaterlach*
Tinny Dress Straight Grain Tinny Dress Straight Grain

Met de streepjes had ik min of meer geluk, ze lopen relatief door. Al kan het beter, maar dan kwam de naad op de rug niet overeen. Ze moet het er dus mee doen maar ik denk niet dat Axelle daar last van heeft.

ZIE JE TROUWENS DIE HAARTJES?

Tinny Dress Straight Grain Tinny Dress Straight Grain

Zie je trouwens die haartjes? Ze groeien en ze worden regelmatig bijgeknipt. Ondertussen zitten we in de fase dat een mooi model niet mogelijk is. Want mama wil een lange coupe en dan moeten we er even die weerborstel bijnemen. Maar hé, het groeit en zij die mij kennen weten dat ik daar ongelooflijk blij mee ben. haha.
Tinny Dress Straight Grain Tinny Dress Straight Grain

Stof: streepjes bij Mertens – Melle
Patroon: Tinny Dress – Straight Grain Patterns
Kousen bij Kousen & Karton
Gilet bij C&A
Schoentjes bij Aap Noot Mies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 reacties

  1. prachtig en amai die haartjes zijn echt super aan het worden (en zijn), het was trouwens het eerste wat mij opviel op je facebookberichtje, ik dacht direct: amai die zal blij zijn met zo’n mooie haartjes ;-)