Tekenen voor een betere wereld #part2

Enkele weken terug blogde ik over het project van Crayola en SOS kinderdorpen. SOS kinderdorpen ondersteunt al 45 jaar kwetsbare families door hen te helpen…

by 

Enkele weken terug blogde ik over het project van Crayola en SOS kinderdorpen. SOS kinderdorpen ondersteunt al 45 jaar kwetsbare families door hen te helpen met de zorg en bescherming van hun kinderen. Crayola is de fabrikant achter een breed assortiment kleur- en knutselartikelen. Samen sloegen ze de handen in elkaar en zetten de actie “Tekenen voor een betere wereld” op poten.

Ondertussen leefden tientallen kinderen, net zoals Axelle, zich uit met waskrijtjes, stiften en potloden. Dat kinderen een duidelijke visie hebben over een veilige thuis, maken al die tekeningen duidelijk. De tekeningen werden allemaal geüpload naar het platform crayolahelpt.be. De taak van de allerkleinsten zit er dus op, die van de volwassenen start nu!

Vanaf 31 oktober kunnen alle tekeningen bekeken worden op crayolahelpt.be. Iedereen kan er geld bieden voor zijn favoriete tekening(en). Bovendien kunnen de tekeningen via social media gedeeld worden, zodat vrienden en familie ook aangespoord worden om de actie te steunen. Met het geld dat de actie ‘Tekenen voor een Betere Wereld’ ophaalt,  worden kwetsbare gezinnen ondersteund in o.a. België, Ghana, Indonesië, Roemenië en Kenia. Omdat elk kind een warme familie verdient en geen enkel kind alleen zou moeten opgroeien!

Axelle vindt het heerlijk om naar plaatjes te kijken en mama doneert aan haar favoriete inzendingen.

10260_476_dann_mid 10260_533_dann_mid

Hier thuis verdiepen wij ons alvast in alle gemaakte tekeningen. Sommige zelfs gemaakt in het bijzijn van de ambassadrice van deze actie: Kim Gevaert. Axelle vindt het heerlijk om naar plaatjes te kijken en mama doneert aan haar favoriete inzendingen. Waar wacht jij dus nog op? Ga snel de tekeningen checken op crayolahelpt.be en haal een centje boven. En ondertussen tekenen wij hier gewoon verder, jullie ook?!? Crayola SOS kinderdorpen Crayola SOS kinderdorpen crayola-1-van-4 crayola-2-van-4

Rest me enkel nog Crayola te danken om deze actie op poten te zetten. Ik ben blij dat ik mijn steentje kon bijdragen en hoop zo dat SOS kinderdorpen nog meer kinderen in de wereld kan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.