10 x waarom u naar 2ND HAND (MADE) moet komen!

Binnen een kleine drie weken is het zover en openen we voor één dag weer onze tweedehandsmarkt: 2ND HAND (MADE). We verzamelden al aardig wat moois en er moet nog zoveel binnen komen.  Wederom zal je leuke dingen kunnen scoren! Voor zij die nog twijfelen of ze al dan niet komen 10 redenen waarom je moet aanwezig zijn! 
schermafbeelding-2016-11-10-om-11-02-56

 1. U vindt op 2ND HAND (MADE) een gevarieerd aanbod van kinderkleding en kleding voor volwassenen. De organisatie zal dat weer allemaal mooi voor jullie schikken zodat je meteen bij de juiste maat zit te zoeken.
 2. Sla unieke stukken op de kop gezien we ook heel wat zelfgemaakte spullen binnen krijgen. Krijg je dan straks ergens de vraag waar bijvoorbeeld de kleding van je kind vandaag komt? Dan kan je lekker zeggen dat het helemaal uniek is. Anderzijds zijn er ook gewoon hele toffe merken voor een prikje bij ons te scoren: Fred & Ginger, Lily Balou, Morley, Filou & Friends, Who’s That Girl, …
 3. Bent u nu beginnend naaister of gevorderd? Hebt u een grote voorraad stoffen of juist niet? Op 2ND HAND (MADE) vind je zeker en vast net dat stofje dat in de winkels niet meer te verkrijgen is. Vorig jaar zaten er alvast pareltjes tussen en ook nu lijkt het weer helemaal goed te komen!
 4. Nu we toch over stoffen spreken, u kunt ze aan een lager prijsje aanschaffen dan normaal. Maar eigenlijk is dat zo tweedehands niet hé? Hoogstens werd uw stof al een keertje gewassen of werd een deel ervan af gesneden. Maar verder klinkt.dat.als.gloednieuw.schermafbeelding-2016-11-10-om-14-43-56
 5. Naast kleding en stoffen is er ook nog eens een beperkt aanbod van fournituren, naaiboeken, schoenen en bijvoorbeeld kinderboekentasjes.
 6. Tweedehands is goed voor het milieu. Heel wat spullen kan je redden van de afvalberg en doordat je geen nieuwe spullen moet kopen, verkleint sowieso de impact op het milieu nog meer.
 7. Tweedehands is goed voor je portemonnee. Wie vorig jaar aanwezig was, weet dat je met een berg kleren/stoffen naar huis kon trekken zonder dat je bankrekening geplunderd was!
 8. Kom gezellig af met vriendinnen, zussen en/of moeders. We voorzien wederom heerlijke zelfgemaakte taarten met een potje koffie/thee of iets anders! 
  schermafbeelding-2016-11-10-om-14-44-12 schermafbeelding-2016-11-10-om-14-44-33
 9. Manlief kan je gewoon meebrengen. Hij kan enerzijds dienen als draagjongen. Anderzijds kan je hem ook gewoon parkeren bij de bar als hij wat te lastig doet. Nieuw is dan ook dat wij dit jaar een lekker biertje voorzien zodat ook de mannen tevreden blijven!
 10. Onze nieuwe locatie is vlot bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer (tramhalte stopt in de buurt) en met de wagen. Voor deze laatste is er zelfs parkeerplaats. Volgende week geven we alvast wat insidertips om 2ND HAND (MADE) vlot te bereiken!

Was u nog niet overtuigd? Dan bent u het nu zeker wel! Dus afspraak zondag, 27 november, met 2ND HAND (MADE) tussen 11 uur en 17 uur in de Voskenslaan 60 – 9000 Gent. Tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.